in ,

SVÉDEK: ITT AZ IDEJE A NEMZETI ELLENÁLLÁSNAK! – Rasszistának bélyegezték, mert nemzeti színekben szurkolt Svédországnak

Felháborító

mindenszo.hu kommentár: SVÉDEK! ITT AZ IDEJE A NEMZETI ELLENÁLLÁSNAK! TEGYETEK KI SVÉD ZÁSZLÓT HÁZATOKRA, AUTÓTOKRA, HORDJATOK SVÉD NEMZETI PÓLÓT!

 

 

 

Elkeserítő valóság: már szurkolni sem lehet a saját nemzeted csapatának anélkül, hogy betámadnának a liberálisok.

Egy svéd pár ötletes módon tervezett szurkolni országa csapatának. Per Johan Andersson és felesége, Katrine farmon élnek, ezért úgy döntöttek, a svéd zászló színeibe öltöztetik szalmabáláikat.

Forrás: Facebook.

A képet megosztották Facebookon is, és bár több ezer embertől kaptak pozitív visszajelzést, sajnos azonban megtalálták őket a politikai korrektség katonái is, akik egyből gyűlölködni kezdtek a pár ellen.

Tudtam én, hogy az összes átkozott farmer rasszista”

– áll az egyik kommentben.

A farmtulajdonos Andersson azt mondta, elszomorodott a támadások miatt, pedig a bálák beszínezésével egyrészt csak csapatának akart szurkolni, másrészt pedig a gyermekrákra szerette volna felhívni a figyelmet (a gyermekrák elleni küzdelmet hagyományosan kék-sárga színnel szokták jelölni).

Érdemes megjegyezni, hogy a svéd zászló puszta kihelyezése nem hivatalos eseményeken már szélsőjobboldali viselkedésnek minősül a skandináv országban.

A focivébén nyújtott teljesítményt tekintve Svédország eddig a dél-koreai válogatottat verte meg 1-0-ra, mai napon, azaz szombaton pedig a címvédő Németországgal mérkőznek meg.

(Forisek Ádám, 888.hu)

UPSZ! – Ausztria katonákat vetne be az EU külső határain

Bayer Zsolt: ÚGYNEVEZETT HÜLYE KIS PÖCSÖK