in ,

Sümegen is akcióban a baloldal – Kisvárosi horror, baloldali módszerekkel

Mi lesz a sümegi betegekkel?

 

Sümeg, a „Pannon Táj szíve” nevet viselő elbűvölő kisváros hangulatát az utóbbi időben, a sátáni káoszkeltést idéző, uszító „botrányosnak” kikiáltott történések borzolják. A helyi, igen kis létszámú, de annál hangosabb, hivatali székekért ácsingózó ellenzék a legfurfangosabb és valóban krimibe illő módszerekkel tartja fenn az érdeklődést, és ugrasztja egymásnak hétről-hétre a lakosságot.

A legújabb és sokakat érintő botrány, egy körülbelül kétezer beteget érintő praxis körül alakult ki, méghozzá villámgyorsan. A praxisjoggal rendelkező sümegi háziorvos, Dr. Szijártó István, közel negyven éve látja el betegeit. Huzamos ideje megrendült egészségi állapota okán azonban úgy döntött, átadja a feladatot másnak és értékesíti praxisát. Erről a tényről helyben nagyjából mindenki tudhatott is. Eddig a részig semmi különleges nincs az ügyben. Szijártó doktor a nyár derekán elkezdi hirdetni a több száz eladó praxis között a sajátját. A történet horrorisztikus része ott kezdődik, mikor a helyi ellenzék „beszáll a játszmába”, és saját elképesztő, de ugyanakkor rájuk jellemző módszerekkel igyekszik „segíteni” a betegeken. Első lépésben Kovács Mihály kezdi meg a pezsgést,. Kovács egy helyi ellenzéki, számtalan színben induló „civil” 2019-es választásokra, augusztusban kapkodva létrehozott egyesület elnöke. Az egyesületről azt kell tudni, hogy Kovácson kívül nagyjából a helyi ellenzéki önkormányzati képviselőkből áll. Az egyesület hivatalosan Kovács Mihály korábbi lakcímére van bejegyezve, de valamiért Kovácsék „megkapták” használatra Sümeg főutcáján található, közpénzen bérelt Jobbikos Országgyűlési Képviselői Iroda helyiségét is.

Kovács Mihály tehát bedobja magát, és a helyi önkormányzati képviselőket bombázza telefonhívásokkal, melyben a „betegekért aggódva”, a polgármester mielőbbi intézkedését sürgeti az ügyben. Konkrétan azt, hogy vegye már fel a polgármester a kapcsolatot telefonon egy fővárosi doktorral, aki Kovács szerint, „komoly” érdeklődő lehet a praxisra. Posztjában előadja, hogy sikerült több körben egyeztetniük egy óbudai 39 éves belgyógyász-kardiológus szakorvossal, aki örömmel költözne családostul a kisvárosba. Posztjában, – melyet lentebb olvashatunk-nem pusztán sürgetően lép fel mint „jótevő”, de azért a tőle megszokott stílusban hazudtolja is a polgármestert. A poszthoz látványos kép is tartozik, melyen hangzatos kérdésként a „Mi lesz a sümegi betegekkel?” felirat látható.

 

Kovács Mihály úgy érzi, az ügy van olyan súlyú és társadalmi érdekű, hogy naponta posztolni kell erről. Másnapi posztjához már csatolja az előző napi posztjához, Dr. Deák Attila által írt hozzászólást is.


Kovácsék által „beszervezett” doktor kommentjében mindenkit megnyugtat, miszerint „komolyak a szándékai”, a politikát nem keveri a gyógyításba, hiszen az, politikamentességet kíván. A csavaros sztori folytatódik: újabb Dr. Deák komment megjelenésével. Itt már sokaknak szemet szúr, hogy ez a Dr. Deák egyrészt – még a maszkot leszámítva sem-hasonlít „korábbi” önmagához. Másrészt az előző napi profil „Attila Deak”, míg a másnapi már „Attila Deák” (ékezetes) néven szerepel. Az apró, egy ékezetnyi eltérés miatt ez rendkívül megtévesztő is lehet a kedves olvasók számára. A profilfotók különbözősége és az írás stílusában beállt változás viszont, bárkinek szemet szúrhat. A magyar nyelv helyesírási szabályait nélkülöző írásmódról már ne is beszéljünk!

Nézzék csak a lenti képeket!

 

 

 

A kommentelő Dr. Deák Attila profilja (alsó kép) 2021 július 25.-én felfüggesztésre került, és mind a profilfotót, mind a háttérképet törölték! Ismerősei között meglepő Módon Kovács Mihály és egy másik ellenzéki, önkormányzati választásokon képviselőnek indult Barcza Zoltán, illetve Sümeg város hírhedt arca, Németh Szabolcs szerepelnek. Németh ugyan nem az egyesület tagja, de az egyesület politikai munkásságával és tagjaival is teljes egyetértésben dolgozik a város vezetése ellen.

 

Deák doktor már törölt profilján az alábbi kedvenceket jelöli:

 

Nos. Ha a fenti szövevényes történetből valaki le tudja vonni a következtetést arra
vonatkozóan, hogy:

1: Létezik Dr. Deák Attila?
2.: Létezik az a Dr. Deák Attila aki Sümegre szeretne háziorvosnak jönni, és családjával a városba költözni?
3: Ha igen, pusztán gyógyítási szándékkal, politikamentesen a betegekért költözne a városba?
4: Saját maga gyárt, és töröl néhány nap leforgása alatt különböző képekkel, azonos, helyi ellenzéki körrel rendelkező Facebook profilokat?
5: Ha a fenti kérdésre a válasz igen, akkor miért?
6: Ha nem maga gyártja azokat, és nem ő tesz kifejezetten polgármester ellen uszító célzatú, indulatos hozzászólásokat, akkor ki? Vagy kik?
7: MIÉRT?

Fenti kérdéseket átgondolva, a Kedves Olvasó sem tudja megfejteni a szövevényes történetünket egyben biztosan egyetértünk:

EZ A TÖRTÉNET SOHA NEM SZÓLT BETEG EMBEREKRŐL, CSAK HATALOMSZERZÉSRŐL ÉS POLITIKAI CSATÁROZÁSRÓL. Szóval! KEDVES KOVÁCS MIHÁLY ÉS NÉMETH SZABOLCS !

MI LESZ A SÜMEGI BETEGEKKEL?

 

 

Add tovább!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Szentesi Zöldi László: van ebben az országban 2-3 millió leszakadt ember

Íme sommás véleményünk a Moslék kampánydaláról