in

Súlyos állapotban van a koronavírusos polgármester! Tüdőgyulladással került kórházba Csepel polgármestere

Nem javult, sőt rosszabbodott Borbély Lénárd állapota

Nem javult, sőt rosszabbodott Borbély Lénárd állapota, amióta koronavírusos megbetegedést diagnosztizáltak nála – számolt be a koronavírussal való küzdelméről a polgármester. „Szombat este már alig tudtam levegőt venni, és így már a beszéd sem nagyon ment. Ki kellett hívni a mentőt, és kórházba kerültem. Itt kiderült, hogy kétoldali tüdőgyulladást kaptam, az immunrendszerem összeomlott, és a véroxigénszintem folyamatosan csökken” – írta bejegyzésében Csepel polgármestere, aki hozzátette, hogy

jelenleg oxigénnel segítenek neki, de ezek a napok meghatározók lesznek a további kezelést illetően.

 

 

 

A polgármester posztjában közölte: „39 éves vagyok, minden hétköznap sportolok, sokszor hétvégén biciklizni járok, folyamatosan vitamint szedek. Akik körülöttem vírusosak lettek, mindenki könnyedebben vészeli át. Sokkal idősebben is. Ennek persze nagyon örülök! Azt viszont nem gondoltam volna, hogy velem ez történik. Tartottam a koronavírustól, de nem féltem tőle.”

Borbély Lénárd arra kér mindenkit, hogy tartson be minden kormányzati óvintézkedést, leginkább a saját érdekében, mert személyes példája is jól mutatja, hogy a koronavírus nem válogat, és a betegség nagyon alattomos.

 

(magyarnemzet.hu)

 

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Nem a magyar demokrácia a korcs, hanem Donald Tusk!

Feriné akcióban! A képen látható hitvány alak most a magyar munkásokat sértegette!