in , ,

Sulyok Tamás köztársasági elnököt gyalázta a 444 munkatársa, Bognár Zsolt sietett az elnök védelmére

Botos Tomika zizzent egyet

Budapest, 2024. február 26. Sulyok Tamás megválasztott köztársasági elnök esküt tesz az Országgyûlés plenáris ülésén 2024. február 26-án. A kormányzó Fidesz-KDNP államfõjelöltjét az Országgyûlés 134 igen szavazattal választotta meg Magyarország rendszerváltás utáni hetedik köztársasági elnökévé. MTI/Máthé Zoltán

A 444 nevű keltetőben bizonyára téma ínség van. Ezt mutatja, hogy egyik firkászuk, Botos Tomika abból csinált ,Pulitzer-díjas” leleplező írást a ,,politika” rovatukban, hogy a köztársasági elnök napi rutinja közben feltett egy képet a közösségi oldalára.

Az oknyomozó botostomi élete legnagyobb lehetőségét nem akarta elszalasztani és az alábbi kép értelmezést tette a ,függetlenobjektívmérvadóéspiacvezető” portál felületére:
„Fontos nap lesz a mai, egy jó kávé mellett indulhat is a munka”
– posztolta a köztársasági elnök kedden 9 óra után. A feltöltött képen Sulyok Tamás a dolgozószoba helyett a konyhában pózol. Hogy mitől lesz fontos nap a mai, nem árulta el.”
Tomika!

Ugye azt akarta mondani a költő, hogy ,,Sulyok Tamás közveszélyes munkakerülőként otthonában kávézgat és a pizsamáját is csak a fotó kedvéért cserélte fehér ingre és nyakkendőre? Egyebekben igazolatlanul van távol a Sándor-palotától és különben is ejnye-bejnye meg a teringettét az ilyen léhűtőnek.”

Egyébként a Sándor-palotában van konyha is, ha ezt eddig nem feltételezte kákán is csomót kereső penna forgatóként.
Kívánom, hogy Botos Tamás napi 24-ben se reggelit, se ebédet ne ehessen máshol, kizárólag a szerkesztőségi dolgozószobája székében ülve, nehogy egy szemfüles, jobbos ,,propagandista” megénekelje, ha esetleg mást is merne csinálni, mint áthallásos ,,műremekeinek” világra izzadása.
Ezúttal a kivétel erősíti a szabályt, hogy ezt a pár bekezdést neki szenteltem.

Bognár Zsolt /Parabolha/

 


 

LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

Vallási hovatartozásuk miatt listázni kezdte Magyar Péter az ATV munkatársait – Íme a mindenszo.hu nyilatkozata, minket is bevehet a listába

Megint jönnek – Váratlanul Budapestre érkezik a NATO főtitkára