in ,

Stefka nekiment a bolgár milliárdosnőnek: Dobrev Klára levelét megírta…

Szegény Dobrevék és csapata, csak sajnálni tudom őket. A történelem fekete fejezetei ők.

„Istenem, Istenem, mekkora különbség van asszony és asszony között. Mekkora különbség van egy hazájáért, családjáért aggodó magyar asszony és egy olyan, magát magyarnak hazudó asszony között, aki folyton-folyvást feljelenti a hazáját, a népét. Gyurcsányné Dobrev Klára, a Demokratikus Koalíció EP-képviselője levélben fordult az Európai Parlamenthez. Ebben a rágalmakkal teli feljelentő levélben nem kevesebbről volt szó, mintsem arról, hogy mi, magyarok továbbra se kapjuk meg a nekünk járó uniós fejlesztési pénzeket.

Ebben a feljelentő nem kevesebbet állít, mint azt, hogy vállalhatatlan fajelméleti kijelentéseivel a magyar miniszterelnök előre menekül, miközben hatalommániájával magával rántaná az egész országot. Klára asszonynak ezek után volt képe azt állítani, miszerint

…európai parlamenti képviselőként értetek, az országért dolgozom. Megszámolni sem tudom már, hányszor mondtam el külföldieknek, hogy Orbán nem egyenlő Magyarországgal. Van itt egy másik Magyarország is, amely homlokegyenest másképp gondolkodik, amely békeszerető, amely tiszteli mindenkiben a másik embert. Tisztában vagyunk azzal, hogy ez már kapkodás, a vég kezdete. Ezért maradunk nyugodtak. Ezért készülünk.

Quisling néni labanc férjével együtt készülődik, fenyegetőznek sejtetően, hogy most ők fognak a startvonalra állni, ha kell, erőszakkal, »fegyverrel«, de magukhoz ragadják a hatalmat. Egyébként Gyurcsányéktól ez nem idegen; nem először fejtette ki elvbarátaival együtt, hogy választással nem tudnak győzni, más módszert kell alkalmazni. Kedves olvasóim emlékeznek 2010-től, hogy hányszor nyúlt a balliberális oldal erőszakos eszközökhöz a folyamatos utcai tüntetésekkel – Fidesz-székház lerohanása, elfoglalása, törés-zúzás az amerikai ügyvívő segítségével, az oktatásért felelős minisztérium elfoglalása, a kockás inges »Tanítanék« mozgalom, a »fekete nővér« hőrgése és kimúlása, őt is a partszélén hagyták, valamint az MTVA-székház erőszakos elfoglalásának kísérlete, a Parlament előtti rombolás Szenteste előtt, a karácsonyfa megrongálása, ajándék szánkók tönkretétele, erőszakoskodás a rendőrökkel, az SZFE elfoglalása hazai balliberális és külföldi pénzek segédletével –, amelyeket végül demokratikus úton a kormányzat leszerelt.”

 

 

(Stefka István, pestisracok.hu)

 

 

LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

 

Támogasd munkánkat egy lájkkal!

Keményen megvédték Orbán Viktort Izraelben

A szemkilövető és a bolgár milliárdos neje szakmányban uszítanak Magyarországon, büntetlenül