in ,

Stabil agyhalál – Juhász levadászná Orbánt

Ez olyan demokratikus

JUHÁSZ LEVADÁSZNÁ ORBÁNT

Juhász Péter „leszedi” Orbán Viktort, ha parlamenti képviselő lesz. A hír megrázta a magyar miniszterelnököt, a V4-es kormányfőknek kellett a röhögési rohamából magához téríteniük. Pedig az igazi csapás csak ezután érkezett, Rékasi „Ziggy” Zsigmond fiatalkorú színészcsemete és „demokratikus falfirkáló” bejelentette: komolyan belekezd a „politikai véleménynyilvánításba”. Ehhez egyébként adományokat is vár.

 

Orbán Viktornak nehéz, de sikeres napja volt pénteken, a V4-es kormányfőkkel tárgyalt. Éppen a záró sajtótájékozatóról távozott, amikor Rogán Antal egy cetlit csúsztatott a kezébe. A miniszterelnök elolvasta. Aztán még egyszer. Aztán – jó az levezetésnek – nevetni kezdett.

A visegrádi kollégák nem értették, miről van szó. A lengyel Mateusz Morawiecki kicsit aggódott is, hogy nincs-e valami baj. Andrej Babis cseh ügyvivő miniszterelnök Robert Ficóval együtt nyugtatta Orbánt, majd kérdezték Orbánt: mi történt?

A magyar kormányfő újra elolvasta a feljegyzést, és nem tudott mit mondani.Mert azt hogyan magyarázza meg értelmes embereknek, hogy Budapesten van egy 0,0001 százalékos támogatottságú párt elnöke, aki őt levadászással fenyegeti? És ez vezető hír az ellenzéki sajtóban! Holnap meg majd Brüsszelben is erről beszélnek…

Igaz, az Együttnek van miniszterelnök-jelöltje is, mert annak híján nem élet az élet ellenzékben. De most a szervezet ökle, Juhász Péter fenyegette meg: ha bejut a parlamentbe, annyi Orbánnak!

Ezt Juhász arra alapozza, hogy „ötödik kerületi képviselői igazolvánnyal le tudtam szedni Rogán Antaltegy országgyűlési képviselői igazolvánnyal pedig le tudnám szedni Orbánt.

Na, most, csak a fránya tényszerűség kedvéért. Rogán a 2014-es önkormányzati választásokig volt belvárosi polgármester, újrázni nem akart. Nem is indult a voksoláson, ahol Juhászt helyi képviselővé választották.

Persze elképzelhető, hogy megriadt a szigorú tekintetű Juhásztól, és azért menekült a kerületből. Igaz, furcsa egy ijedség az, ami után az ember először a kormánypárt parlamenti frakcióvezetője, majd a Miniszterelnöki Kabinetiroda vezetője lesz miniszteri rangban. Ezzel a logikával Orbán egyenesen az ENSZ főtitkári székébe futhat Juhász elől…

Hát, hogy magyarázza ezt el egy lengyel, cseh és szlovák kormányfőnek, akik világlátott, intelligens emberek? Jó, az utóbbi kettő biztosan olvasott Haseket és Hrabalt, de ezek a „pesti demokraták” még viccnek is szánalmasak.

Most mondja nekik tréfából, hogy fel kell hívnia Putyint?! Hiszen az orosz elnököt tavaly ki is fütyülte – uszkve tíz kilométer távolságból – Juhász Péter. Vlagyimir Vlagyimirovics biztos tudja, hogyan kell kezelni az ilyen jelentőségű konfliktushelyzeteket. Szóval Orbán inkább csak legyintett.

Elhamarkodottan tette!

Este az irodájában érte ugyanis a hír, hogy tegnap nem csak maga Juhász Péter, hanem Rékasi „Ziggy” Zsigmond is nagyérdemű ellenzéki média elé állott, ahol bejelentette: fokozza „politikai véleménynyilvánítását” és most már nagyon tenni fog az „elnyomó rezsim” ellen! Mert ő már tulajdonképpen hős és mártír is.

Tudniillik a 16 éves színészcsemetét a 19-ei diáktüntetés után igazoltatták a rendőrök. Mivel a gyűlést követően a Körúton akarta folytatni a bulit, forradalmian, úttesten, akárhol. Aztán a minap nyomozók látogatták meg, akik – miután nem lelték otthon – bizonyítási célzattal elvitték laptopját.

Hát ez már diktatúra! De még milyen! Itt kérem a tüntetőket vegzálják és terrorizálják! A demokratikus sajtó egyszerre hördült fel. Csak kár, hogy a jó Ziggyt nem a tünti miatt keresték meg a rendőrök. Hősünk ugyanis a gyanú szerint tavaly októberben Budakeszit örvendeztette meg „művészi kinyilatkoztatásaival”, és százezres kárt okozott a falfirkáival.

Ő ezt tagadja, és nyilván igaza van, hiszen rajta kívül egész biztos, hogy legalább 9,8 millió embernek lett volna még oka rá, hogy „Renegátlástalanok” névre hallgató ebihal-szervezetének logóját fesse az önkormányzat épületére. Előbb ezeknek nézzen utána a yard, utána keresse a rendes demokrata aktivistákat!

Ziggy szerint amúgy is, őt a tüntetés miatt terrorizálják. Kár, hogy a rendőrségi intézkedésre a parancsot 18-án állították ki, egy nappal a diákgyűlés előtt. Nyilván a diktatúra elnyomószervei már előre látták ennek a pontos időbeosztás szerint élő fiatalembernek a napirendjét, különös tekintettel az úttesten való sétafikálásra.

Persze forradalmi szempontból ez lényegtelen, ezt tanítja a festék-demokrácia pesti zászlóvivője, Gulyás Marci is. Ziggy meg jó tanuló, hiszen hihetetlen meghurcoltatása után azonnal mikroadományok gyűjtésébe kezdett a neten. Csak jár az egy mikroszervezetnek?!

Most tessék belegondolni, mi lesz, ha ezek a „hősök” összefognak?! És együtt akarják megdöntetni a „rendszert”? Mit csináljon Orbán Viktor nagy rémületében?

.

(forrás:matete.pestisracok.hu)

Ez sem stadion! – Zöld városrészt épít az HB Reavis az Árpád-híd lábánál

Agyhalál – Újabb leleplezés: Vona az önéletrajzi könyvében is az iszlámot dicsőíti