in ,

Stabil agyhalál – A Párbeszéd 8 órán belül visszavonta az idősellenes járványügyi javaslataikat

Meghátráltak a párbeszédesek, reggel még leszállíttatták volna a nyugdíjasokat a tömegközlekedési eszközökről, este viszont már nem akarták megváltani a világot.

Meghátráltak a párbeszédesek, reggel még leszállíttatták volna a nyugdíjasokat a tömegközlekedési eszközökről, este viszont már nem akarták megváltani a világot.

 

Ismét bebizonyosodott, hogy

a baloldali pártok soraiban alkalmatlan emberek ülnek.

Hétfőn Szabó Tímea, a Párbeszéd nevű parazitapárt frakcióvezetője nagy lendülettel jelentette be, hogy járványügyi javaslatcsomaggal álltak elő.

A 11 pontból álló csomag rendkívül szigorú volt, Magyarország teljes leállításával járt volna.

A legnagyobb visszhangot viszont az váltotta ki, hogy a Párbeszéd korlátozni akarta a tömegközlekedés használatát. A határozati javaslatban az szerepelt, hogy „a tömegközlekedés csak munkába járáshoz, valamint idősgondozáshoz, gyermekek gondozása érdekében legyen igénybe vehető, vagy akkor, ha élelmiszerbolt, gyógyszertár ötszáz méteren belül nem elérhető, s csak azon esetekben, ha egyéni közlekedés igénybevételére nincs mód.”

A jobbnál jobb ötleket tartalmazó csomagot Szabó sajtótájékoztatón jelentette be hétfő reggel. Estére azonban meggondolták magukat.

A parlament hivatalos honlapjára feltöltött dokumentumok szerint ugyanis Szabó Tímea 19:09 órakor visszavonta a 11:29-kor benyújtott határozati javaslatot.

Az nem derült ki, miért gondolták meg magukat, mert a benyújtásról azonnal online sajtótájékoztatót tartott Szabó Tímea társelnök, de a visszavonás tényét azóta sem kommunikálták, vagyis

a párbeszédes nagyágyú lényegében gúnyt űz a törvényhozásból.

Mindenesetre ebből az újabb esetből is jól látszik, hogy a Párbeszéd prominens politikusai

a járványt is politikai haszonszerzésre akarják felhasználni.

Emlékezzünk vissza, hogy Szabó Tímea és Karácsony Gergely miként akadályozták a védekezést tavasszal, amikor a kormány rendkívüli jogrendet vezetett be. Mindkét politikus rettegve kiáltott diktatúrát.

Egész Európában nincs arra példa, hogy ilyen rendeletet akarna bevezetni a kormány, mint amit a most beterjesztett javaslattal a Fidesz, talán csak Vlagyimir Putyin csinál ilyet Oroszországban. Ezt úgy hívják, hogy diktatúra

– jelentette ki Szabó.

Karácsony Gergely is a felháborodással volt elfoglalva, ahelyett, hogy a védekezésre koncentrált volna. A Pesti úti idősotthonban kialakult helyzetért sem volt képes felelősséget vállalni, de még arra sem vette a fáradtságot, hogy felkeresse az intézményt. Bár az intézmény lett az ország első járványügyi gócpontja, a baloldali városvezető egyetlenegyszer sem látogatott el a helyszínre, hanem inkább Gyurcsány-párti helyettesét, Gy. Németh Erzsébetet küldte el maga helyett.

(888.hu)
Oszd meg a barátaiddal is!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Bohár Dani az Instagramon tette helyre a „szeretet nyelvéről” hadováló Gyurcsány Ferencet. Videó

És még egy támadás a nizzai után! Késes támadás Avignonban is!