in ,

Soros-csicska szervezet buzdít bűncselekményre – Rendzavarásra, agitációra, a választás befolyásolására uszít a TASZ legújabb honlapján

Botrány! Hogy működhet egy ilyen szervezet még Magyarországon???

A Soros-hálózat támogatását élvező Társaság a Szabadságjogokért nevű szervezet „VálaszTasz” című portálján harca szólítja fel a civil aktivistákat, és többek közt azt javasolja, hogy a civilek zavarják meg a Fidesz és a KDNP választási gyűléseit – írja a MagyarIdők.hu. A portál hozzáteszi, a TASZ szerint nem adottak a szabad és tisztességes választások feltételei. A Soros-szervezet kész praktikus tanácsokkal és jogi segítségnyújtással szolgálni a végső harchoz.

Közvetett módon a választási gyűlések, pártfórumok megzavarására biztat honlapján a Soros György Nyílt Társadalom Alapítványok (OSF) hálózata által bőkezűen támogatott Társaság a Szabadságjogokért (TASZ)írja a MagyarIdők.hu. A szervezet „VálaszTasz” című portálján a közbeszéd tematizálására, lakókörnyezetükben és az interneten kifejtett agitációra és minden, szerintük a választást befolyásoló akció dokumentálására és publikálására biztatja a csatlakozó mozgalmárokat.

A portál arról is ír, bár a TASZ „VálaszTasz” nevű honlapja kínosan kerüli a Fidesz vagy a KDNP pártok nevének nyílt használatát, a szövegkörnyezetből egyértelműen kiolvasható, hogy az akciók célja a kormánypártok gyengítése, lejáratása. Többek közt úgy fogalmaznak, „jelenleg Magyarországon nem adottak a szabad és tisztességes választások feltételei”. A portál emellett olyan tanácsokat is ad, mint

Gyűjts össze 5-10 embert, és állapodjatok meg egy kérdésben, amit ha kell, mind az 5-10-en is feltesztek…

Ezzel a módszerrel könnyen el lehet lehetetleníteni egy pártrendezvényt, a felszított indulatok ugyanakkor módot adnak arra, hogy lejárassák a kormánypártokat és azok szavazóit -teszi hozzá a MagyarIdők.hu. A botrány-, illetve hangulatkeltésre további alkalmat ad, ha az aktivisták nem engedik eltávolítani magukat a helyszínről vállalhatatlan viselkedésük ellenére sem, ellenben szabálysértési feljelentést tesznek. A feljelentés mellett arra is felhívják az aktivistákat, hogy minden apró-cseprő ügyet jelentsenek be az illetékes választási bizottságnál. Emellett felajánlják szakértői szolgáltatásaikat a pártoknak és az újságíróknak.

A portál arról is ír, a szintén Soros György ideológiához és pénztárcájához köthető 444.hu-blog 2014-ben 49 500 dollárt (körülbelül 14 millió forintot) markolt ki a pénzügyi spekuláns kasszájából, amelyből állítólagosan a választással összefüggő rendellenességeket vizsgálták. A MagyarIdők.hu hozzáteszi, arról nincs információ, hogy az internetes újság most is kapott volna pénzt erre a célra, a TASZ Facebook-oldalán mindazonáltal mindkét, a „VálaszTasz” akcióval összefüggő bejegyzéshez egy-egy 444-es cikket linkeltek.

Forrás: MagyarIdők.hu; fotó: dkp.hu
(pestisracok.hu)

Ez fájni fog a libsiknek: Kiáll a keresztény értékek védelme mellett a magyarok többsége

A nap közveszélyes idiótája: Békesi László