in ,

Sneider Tonyó volt elnök visszaszólt Jakabnak: oda a mozgalom, oda a párt

Sneider Tamás, a Jobbik egykori elnöke Facebook-oldalán fakadt ki, és írta le véleményét az előválasztásról és Jakab Péter szerepléséről.

 

Sneider Tamás, a Jobbik egykori elnöke Facebook-oldalán fakadt ki, és írta le véleményét az előválasztásról és Jakab Péter szerepléséről. Szerinte a Jobbik aláírásgyűjtése egyenesen siralmas volt, de szóba hozta Jakab árulását is, mikor becsatlakozott a Gyurcsány Ferenc által vezetett baloldali összefogásba a párttal együtt, utóbbival feladva a Jobbik egyik legfőbb alapelvét.

Az árulás bére kevesebb lesz, mint Júdásnak a harminc ezüstpénz. Oda a mozgalom, oda a párt. Listás hely nemhogy huszonöt, de egy-kettő is nehezen jut nekik. Az alkalmazottak mehetnek munkát keresni, az önkormányzati képviselők három év múlva foghatják a sátorfájukat, vagy indulhatnak a DK színeiben

– írja Facebook-bejegyzésében Sneider Tamás.

 

“BEHÓDOLTAK EGY VALÓDI ZSARNOKNAK, FÉLŐRÜLTNEK”
Hozzátette, ezt érdemlik azok, akik nem hajlandóak megdolgozni az eredményért, akik meghunyászkodva behódolnak egy valódi zsarnoknak, félőrültnek. Akik eltűrik, hogy semmibe véve őket, ne legyen kongresszus, választmányi, vagy rendszeres frakcióülés, ahol ők is elmondhatnák a véleményüket, és egyáltalán megtudhatnák, mit is akar az elnökség, ami persze ugyanúgy nem ül már össze rendszeresen, hiszen egy ember dönt mindenben.

A meghunyászkodó vezetőket, képviselőket nem sajnálom, csak azt a pár száz embert, akik naivan, mindhiába vállaltak áldozatot

– írja Sneider. A Jobbik volt elnöke emlékeztet, Jakab Péter annak idején csak úgy vállalta a jelenlegi posztját, ha cserébe meghosszabbított mandátumot kap a ciklus végéig.

TESTŐRSÉG VAN, PÁRT NINCS
Akkor azt is mondta, hogy egy erős Jobbikot hoz létre, hogy soha nem fog össze Gyurcsánnyal, sőt lemond, ha veszít! Ezután kirúgta a fél pártot, a szervezetekre rá se hederített, felvett sok alkalmatlan embert, ritka erős testőrséget szervezet magának. Vajon most, hogy az önkormányzati választásokra tíz százalékra feltornázott Jobbik a parlamenti küszöb alá került, lemond-e Péter? A kérdés költői. Ő nem fog olyan botorságot csinálni, mint én, hiszen akkor biztos nem kap zsíros parlamenti mandátumot Gyurcsány Ferenc mellett

– emlékeztet Sneider. A Jobbikos ex-elnök elismerte, az ő idején nem az volt a hiba, hogy a vezető nélkül maradt és anyagi csődbe jutott Jobbik elnökségét elvállalta, hanem az, hogy a relatíve jó eredményt hozó önkormányzati választás után nem akart elnök maradni. Az előválasztásra visszatérve elmondta, az eredményen jól látszik, hogy van Magyarországon egy erős jobbközép konzervatív réteg, amely természetesen nem a Gyurcsány-családban látja a nemzetünk felemelkedésének zálogát.

 

(pestisracok.hu)

 

 

Add tovább!

Börtönkoalíció: sikkasztásért ítélték el, most a DK jelöltje lesz Dombóváron

Brüsszelben megkérdezték, ki az a Karácsony Gergely – Senki sem ismeri! Nagyon ciki! – Videó