in , , ,

Sivalkodnak: Soros György szervezetei nem tudják elfogadni a választási vereséget

A Human Rights Watch (HRW) egy Soros-szervezet, amely azért támadja Magyarországot és a Fideszt, mert nem tudja elfogadni a választási vereséget

A Human Rights Watch (HRW) egy Soros-szervezet, amely azért támadja Magyarországot és a Fideszt, mert nem tudja elfogadni a választási vereséget, azt, hogy a magyar emberek úgy döntöttek, nem kérnek a bevándorlásból – mondta Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója újságíróknak szerdán Budapesten.

 

A politikus arra reagált, hogy a Human Rights Watch jogvédő szervezet kampányba kezd, hogy az Európai Néppárt zárja ki sorából a Fideszt. A HRW két vezetője szerdai blogbejegyzésében arról ír: a néppárti vezetők hallgatása csak bátorítja Orbán Viktort, hogy folytassa elnyomó politikáját, és itt az ideje, hogy a CDU-CSU pártszövetség a sarkára álljon, és végre kizárja a Fideszt.

 

Hidvéghi Balázs kifejtette: a HRW egy Soros-szervezet, amely Soros György pénzéből működik, és támadja Magyarországot és a Fideszt. Nem tudják elfogadni a választási vereséget, „nem tudják elfogadni, hogy a magyar emberek úgy döntöttek, hogy nem kérnek a bevándorlásból, és Magyarországot meg akarják őrizni magyar országnak” – fogalmazott.

Közölte: elsőként támadták annak idején a Stop Soros törvénycsomagot is, amelyet nemsokára újra tárgyal a magyar parlament. „Érvényesíteni fogjuk a magyar emberek akaratát a törvényhozásban is, és nem fogjuk engedni, hogy bevándorlóországot csináljanak belőlünk” – jelentette ki. Hozzátette: ezért támad a HRW, ez áll a háttérben.

 

A politikus kitért rá: néven nevezzük azokat a tényeket, amelyek a bevándorlás tekintetében ismertek. A bevándorlás veszélyt jelent, és a bevándorlást nem lehet rákényszeríteni semmilyen országra, így Magyarországra sem – mutatott rá.

Megjegyezte: törvényi eszközökkel is fellépnek az ország védelmében, megvédik Magyarországot és a magyar emberek biztonságát.

Hidvéghi Balázs hangsúlyozta: ez egy szokásos támadás, amelynek a hátterében az áll, hogy „mi kiállunk a nemzeti függetlenség mellett és elutasítjuk a bevándorlást”. Ezek a szerveztek pedig Soros György pénzéből működve mindent elkövetnek, hogy áterőltessék Európában és Magyarországon is a migrációt, de „mi ezt nem fogjuk hagyni, és ők ezért támadnak minket” – magyarázta.
(origo.hu)

 

Indulhat a libnyaf sivalkodás: Magyarország 5 helyet javított a versenyképességében

EXTRÉM SIVALKODÁS LESZ! – (videó) A nyár közepéig elfogadja a parlament az összes bevándorlásellenes törvénytervezetet