in ,

Simicska bosszút fog állni – Már a Hír TV is páros lábbal száll bele a Jobbikba

Egymásnak estek

“Masírozgattak, szegénytelepeken cigányoztak jó néhány évig, amikor pedig a Fidesz jobbról előzte őket, hirtelen cukik lettek és kisállatokat simogattak. Szélsőjobboldali, radikális, néppárti” – ezzel felkonferálással kezdődött a Hír Tv Célpont című adásának Jobbikkal foglalkozó része.

Már a cím is sokatmondóra sikerült:

Egykori szkinhedvezért viszi tovább a cukivá lett Jobbikot”.

“Vona Gábor új utat mutatott, de az út végén, akkora pofont kaptak, hogy a fal adta a másikat” – többek között ez a mondat is elhangzott a műsorban, valamint az is, hogy

a Jobbik cukiságba mártott néppárti vonalát éppen az az ember viszi tovább, aki a ’90-es években Eger szkinhedvezére volt. Sneider Tamás szkinhed korában egy roma férfit vert meg úgy, hogy a bíróság jogerősen felfüggesztett börtönre ítélte.”

Az adásban beszámolnak arról is, hogy Novák Előd ún. “habonyi módszerekkel” jellemezte az elnökség tisztújítás előtti magatartását, valamint arról, hogy Toroczkai László szerint Sneidernek lejtett a pálya. De emlékeztet a műsor a korábbi gárdafelvonulásokra is, amelyek alá finom stílusérzékkel Bob Sinclar Love Generationcímű számát vágták.

A Hír Tv-t egyébként, ahogy az adásból kiderül, a Jobbik tisztújító kongresszusára nem engedték be, ezért ott csak a Jobbikhoz közel álló Nemzeti Televízió forgathatott. Egy kérdés maradt hátra: ki lesz Simicska Lajos legújabb politikai áldozata?

mandiner.hu/HírTV; Fotó: YouTube

 

(forrás:pestisracok.hu)

HÜLYE ELLENZÉK – Márki-Zay után most végre Mellár is bebizonyította, hogy ordas hazugság a független jelöltek mítosza

Kövér László: egy ilyen embernek, mint Hadházy Ákos semmi keresnivalója a parlamentben