in ,

SIKER! – A Facebook letiltotta Gyurcsányék gyűlöletkeltő, magyarellenes oldalát

Úgy tűnik, hogy a feljelentések megugró száma miatt a Facebook leállította Gyurcsányék gyűlöletkeltő, magyarellenes oldalát.

Úgy tűnik, hogy a feljelentések megugró száma miatt a Facebook leállította Gyurcsányék gyűlöletkeltő, magyarellenes oldalát. A „Ne szavazhasson, aki SOHA nem élt itt” nevű oldalt elborította a legsötétebb balliberális propaganda, amely a rendszerváltozás után jelent meg a baloldalon.

 

Gyurcsány Ferenc és az általa vezetett párt, a DK legújabb kampányára csak egyetlen jelző használható: szégyenteljes.

Habár a bukott miniszterelnök megpróbált elhatárolódni a gyűlöletkeltő Facebook-oldaltól, az sajnos „remekül” visszaadta Gyurcsányék hazugságokon alapuló kampányát, valamint több DK-s eseményre is felhívták a figyelmet. Mindkét fél, az oldal üzemeltetői és a párt is azt nyilatkozta, hogy nincs közük egymáshoz. Gyávaságból és gerinctelenségből tehát sikerült 5-öst szerezni.

Az oldal legelőször akkor került be a hírekbe, amikor ellopták egy székely család fényképét, és ezzel a szöveggel tették ki:

Levelet kaptunk a Pásztor családtól. Írásukban boldogan fejtik ki, hogy ugyan egy percet nem éltek Magyarországon, és nem is akarnak idejönni, mert jó nekik Erdélyben, de mégis el fognak menni szavazni a 2018-as választáson, hogy továbbra is kapják a pénzt a Fidesztől! Undorító, elég a szavazatvásárlásból! Lájkold és oszd meg a képet, ha te is elvennéd a Pásztor család szavazati jogát!”

A bejegyzéshez a Felsősófalván élő panziótulajdonos, Parajdi Kálmán Endre családi fotóját tették ki és a következő felirat állt rajta: „Ez a határon túli család még sosem járt Magyarországon! A szülők mégis elmennek szavazni az én gyermekeim sorsáról!”

A képhez mellékelt minden egyes mondat hazugság,

ugyanis a Parajdi család hét évig élt Magyarországon, a gyermekeik is itt születtek. Az előző választáson sem vettek részt és a mostanin sem tervezik – a családfő elmondása szerint. Parajdi Kálmán hiába kérte, hogy vegyék le a képet az oldalról, az adminisztrátorok ezt nem tették meg.

Legutóbb egy erdélyi újságírónő, Parászka Boróka képével éltek vissza. A nő egy táblát tartott a kezében, és az azon található szöveget változtatták meg úgy, mintha Parászka egyetértene az oldal üzenetével.

A posztok alá több száz acsarkodó, magyargyűlölő komment érkezett. A Parajdi család például számos fenyegetést kapott, miután közzétették képüket.

Az oldalt tehát lelőtte a Facebook, azonban a közelmúltban alakult egy zárt csoport is, vélhetően itt szítják tovább az indulatokat.
(Bácskai Balázs, 888.hu)

Hivatalos: A Momentum már nem mérhető, gyakorlatilag megszűnt a párt!

Mit mondtak a híres emberek a magyarokról? – Felemelő – És ezt üzenjük a nagyságos EU-nak is!