in

Semjén Zsolt: Elfogadhatatlan a tüntetők viselkedése

A tüntetés célja a provokáció volt

A tüntetés célja a provokáció volt, egyetlen dolgot akartak: egy olyan felvételt, amin egy vérző szájú tüntető szerepel – jelentette ki Semjén Zsolt az Echo-Mérleg című műsorunkban. A miniszterelnök-helyettes elfogadhatatlannak nevezte a demonstrálók viselkedését.
Semjén Zsolt szerint a tüntetőket fel akartak használni arra, hogy provokálják a rendőröket.
Ha esetleg valamelyik rendőr elveszti a fejét, és – emberileg érthetően – mondjuk odavág egyet, azért hogy megvédje magát, abban a pillanatban a világsajtót bejárta volna az, hogy tessék, az Orbán-kormány alatt verik a tüntetőket

– véli a politikus.

A miniszterelnök-helyettes köszönetet mondott a rendőröknek, akik a „legarcátlanabb provákációt is rendületlenül viselték”, illetve a Fidesz szimpatizánsainak is, akik nem mentek ki a Kossuth térre.

Orbán Viktor beiktatási beszédével kapcsolatban elmondta, hogy a miniszterelnök nem holnapban és holnap utánban gondolkodik, mint ahogyan azt a Gyurcsány-kormány tette, hanem fontosak neki a történelmi távlatok. „Aki államférfi, annak történelmi távlatokban kell előre látni, hiszen aki elsőként reagál az európai kihívásokra, annak az országa előnyben lesz, és mi nem egy, hanem több lépéssel tudunk előbbre lenni” – hangsúlyozta Semjén Zsolt.

Hozzátette: a 2010-es válságot azért tudták kezelni, és azért nem jutott az ország Görögország sorsára, mert a kétharmad miatt gyorsan lehetett intézkedéseket hozni, ami óriási versenyelőnyt jelentett.

(forrás:www.echotv.hu)

BRÉKING! – Itt a lista: mutatjuk, milyen tejtermékeket mérgezhettek meg Magyarországon

SIKER! – Aranyérmes a magyar férfi párbajtőrcsapat