in ,

Schobert Norbert olyan mint Csernus doktor: fáj, amikor igazat mond

Nem baj. Fájjon csak.

Most ki van akadva az emberek egy része Norbin! Beszólni neki könnyű, de önkritikát gyakorolni, és elgondolkodni: na, az már melós, nagyon melós.

Tökre igaza van Norbinak! Persze, hogy ennyien tiltakoznak, hiszen, ahogy Doktor Csernus igazságai is fájnak, ez is fáj. A magyar a világon az egyik legelhízottabb nemzet! Ébresztő! Norbinak nagy respekt! Mindenki csak álszenteskedik, pedig ez a csávó kimondta az igazságot! Annyira nagy a mélyszegénység Magyarországon, hogy a magyar sajnos az egyik legelhízottabb nemzet a világon! Ebbe zavart bele Norbi, de nagyon. Pedig igaza van! Nagyonis igaza van! Az ATV-n egy nővel vitázott Schobert, és a nő ki volt akadva, hogy „jajjj, ez testszégyenítés!”. Nincs is ilyen kifejezés! Ahogy 78 féle nem sincs, csak kettő, úgy a testszégyenítés kifejezés még kb. 4 éve nem is létezett.

Most hirtelen mindenki Norbit anyázza, pedig annyira igaza van, hogy azt el sem tudjuk mondani!

Hajrá Norbi! Nagy respekt! Miért kell rögtön őt is virtuálisan meglincselni? Mert elmondta a véleményét? Akinek nem tetszik, majd leiratkoznak a csatornáiról. Ennyi.

Végre van valaki, aki ebben az ostoba és álszent „Celeb” (de undorító szó) világban nem játssza meg magát, és ami a szívén, az a száján! Ha kell, akkor pedig egy egész nemzet elé tükröt tart elhízás témában, mert most barátaim, ez történt….

mindenszo.hu

 

Oszd meg másokkal is!

Az „elszigetelt” Orbán Viktor Indonéziában tárgyal

Tarlós: A Momentum gátlástalan és szélsőséges