in

Schiffer: a Kutyapártra fogok szavazni

„Jó, hát a gyógyíthatatlan hülyeséggel nem tudok mit kezdeni, mert nincs olyan képesítésem” – reagált Schiffer arra, hogy sokak szerint ezzel a Fideszt támogatja.

Az ATV vendége volt Schiffer András. Az LMP volt elnöke az Egyenes Beszédben elmondta, hogy méltatlannak tartja, hogy az ellenzék a halálos áldozatok számával kampányol.

A beszélgetés azonban nagyobb részt a 2022-es választásról szólt. „Intézménytiszteletre szükség van” – szögezte le Schiffer András Jakab Péter parlamenti performanszaira reagálva, hozzátéve, hogy reméli, a covid-válság pár hónapon belül lecseng, és a politika ezután nem fogja egy durva kampánnyal rombolni az emberek megviselt lelkét.

„Azért elég tréfás dolog, jogállam helyreállítását ígérni, hogy az intézménytisztelet minimuma sincs meg” – mondta Schiffer, aki a témában lapunknak is nyilatkozott.

A beszélgetés végén kiderült, kire fog szavazni az egykori politikus.

„Őszintén sajnálom, hogy a Kétfarkú Kutyapárt nincsen bent a parlamentben” – jelentette ki Schiffer, majd arra kérdésre, hogy a kutyákra szavaz-e, így válaszolt: „Természetesen”.

„Sokan azt fogják mondani, hogy ezzel a Fideszre szavaz” – vetette fel Szöllősi Györgyi.

„Jó, hát a gyógyíthatatlan hülyeséggel nem tudok mit kezdeni, mert nincs olyan képesítésem” – reagált Schiffer, aki szerint meg kell haladni az egybites Orbán vagy Gyurcsány-féle gondolkodást.

 

(mandiner.hu)

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Fegyőr hazugságvizsgálós haknija nem más, mint figyelemelterelés. Az újságírók fenyegetéséről akarja elterelni a figyelmet

Pilhál: még szerencse, hogy nem minden kanadai magyar olyan, mint a Botmixeres