in , , ,

Salvini: tanulni kell a Magyarország családpolitikájából

Matteo Salvini hozzátette, tanulni kell Magyarország családügyi politikájából

Matteo Salvini hozzátette, tanulni kell Magyarország családügyi politikájából. Az az ország, ahol nem születnek gyerekek, halálra van ítélve – jelentette ki.

A kormányzó Liga vezetője az előtte felszólaló Novák Katalin államtitkár felé fordulva elismerte, hogy Olaszországban jelentősen visszaesett a gyerekvállalási kedv. Matteo Salvini magyarázata szerint az olasz fiatalok főleg attól félnek, hogy nem találnak állandó munkát. Elmondta, hogy Olaszországban tavaly az 1965-ös születési ráta felénél kisebb volt a születési arány.
A belügyminiszter hozzátette, ezzel egy időben mások az európai demográfiai csökkenést „hajókkal érkező húszévesekkel” akarják megoldani. Matteo Salvini kijelentette, hogy ezek a migráns fiatalok kultúra, identitás és gyökerek nélküliek, nincsen se múltjuk, se jövőjük.

„Ha ghánai fiatal vagy, akkor segítelek igazán, ha nem menekülnöd kell, hanem ha saját hazádban becsületes jövőd lehet” – hangoztatta Salvini. Megjegyezte, hogy a hagyományos család ellen tiltakozóknak észre kellene venniük, hogy a nőkre a legnagyobb veszélyt az iszlám radikalizmus és az ebből táplálkozó szubkultúra jelenti, amely isteni tanításként hirdeti a nő férfinak való alárendelését.

Matteo Salvini kijelentette, hogy a WFC nézeteit valló európaiakra számít az EP-választásokon is: „gyerünk és változtassuk meg a mostanáig pénzügyi érdekeknek és a bürokráciának engedelmeskedő Európát, amely megfosztott szabadságunktól!” – jelentette ki. Az általa képviselt politikát gúnyoló baloldali értelmiségieknek azt üzente: lehet, hogy nem olvas el naponta három könyvet, hanem csak egyet, de legalább érti, amit olvas.

Novák Katalin, az Emberi Erőforrások Minisztériumának család- és ifjúságügyért felelős államtitkára a WFC keretében megbeszélést folytatott Giorgia Melonival, a Liga vezette jobbközép koalícióhoz tartozó, jobboldali Olasz Testvérek (FdI) elnökével.
Meloni az olasz hírügynökségeknek úgy nyilatkozott, hogy az FdI Magyarország családmodelljét akarja követni és „Olaszországba importálni”.

„Orbán Viktor Magyarországa annak a család- és születéspárti szövetségnek az egyik főszereplője, amely születendőben van Európában és amelynek az FdI is a tagja” – jegyezte meg Giorgia Meloni. Az olasz politikus hozzátette: a május 26-i európai parlamenti választás vízválasztó lesz egy olyan Európa megépítésére, amely a középpontba az élet védelmét, a születések ösztönzését és az oktatási szabadságot helyezi.

(forrás:magyarforum.hu)

A hazaáruló Ujhelyi megmutatta a jakuzzit és a szaunát, szerinte ez nem luxus – Videó

Komplett hülyét csinált az utca embere a lyukas zoknis Hadházyból – Videó