in

Rommá veri Andy Vajna Piramisa (Stohl András ) az RTL A fal (Sebestyén Balázs) c. műsorát

Egyre távolabb az RTL. A libsi média persze fanyalog

A libsi média vagy fanyalog, vagy csúsztat, vagy be sem számol arról a tényről, hogy Andy Vajna Tv2-jén a Piramis c. vetélkedője Stohl Andrással gyakorlatilag rommá veri a Kolosi Péter RTL-jének A fal c. vetélkedőjét, amit halvány gyengén Sebestyén Balázs vezet.

Minden eredetiség, amit A falból hiányolhatunk, megtalálható a Piramis vetélkedőben, köszönhetően Stohl Andrásnak.  A Tv2 számára úgy tűnik Stohl egy főnyeremény. Egymaga viszi a hátán a versenyt a kő libsi RTL-lel szemben.

A számok

Az RTL Klubon múlt hét eleje óta napi műsorként sugárzott A Fal című vetélkedő viszont egyelőre nem olyan erős nézettség szempontból, mint A Piramis a TV2-n. Bár az első adásnapon, hétfőn még megelőzte a TV2-n látható hasonmását, a hét legnézettebb műsorait tartalmazó listában a 3. helyen a TV2-s Piramis február 8-i adása van, mely a 18-49 év közöttiek körében 17,1 százalékos közönségarányt ért el, A Fal legnézettebb adása (ugyancsak február 8-án) pedig csak a 7. legnézettebb műsor lett.

Írja mindezt fanyalogva a 24.hu.

Lehet ezt csűrni, csavarni elvtársak, mi is előre megírtuk, hogy az RTL a csúcsidőben szépen be fog csicskulni a Piramistól. Megtörtént. Kolosi, most aztán vakarhatod!

 

mindenszo.hu

Gyönyörűen vall magyarságáról Fa Nándor!

Orbán Viktor a Te aláírásodat is kéri!