in ,

Röfögve Orbánozik az SZFE miatt Nagy Ervin a 168 órában – Azért a Kincsem és a Hídember állami milliói jól jöttek, igaz?

Hányinger ez a Nagy Ervin

Nagy Ervin saját fészkébe szarik. Mint minden ócska, aljas, gazember liberális. Nincs itt semmi látnivaló, csak a szokásos: azokat szidja egy libernyák, akik nagy költségvetésű filmeket hoznak létre és szerepelhet azokban, mint főszereplő. 

 

A 168 órának adott interjút a rendszeresen az állami csöcsökön lógó Nagy Ervin.

Ilyeneket mondott pl:

Azok a kiscsávók a barikádokon úgy néptáncolnak, hogy kiszakad a nagy magyar lélek, még Orbán Viktor is elsírná magát gyönyörében. Csakhogy ők ugyanazok, akik azt mondják, hogy nem vehetik el tőlünk az alkotói szabadságot. Ez a hatalom igazi baja. Persze a szimbolikus néptáncon kívül rengeteg másféle »bizonyítékot« is fel lehetne sorolni az egyetemi hallgatók és a sóval hintett intézmény védelmében. De már önmagában az borzalmas és felfoghatatlan, hogy bárkinek is bizonygatnia kell: művészetével, munkájával a nemzet értékeit gyarapítja. Az SZFE diákjainak ellenállása példaértékű kell, kellene, hogy legyen mindannyiunk számára.

 

Mert miről van itt szó, Nagy Ervin elvtárs? Annyiról, hogy a nemzeti kultúrára is igény van, nemcsak a liberálisra. Modellváltás van kisapám. Ami az SZFE-n ment, az egy fos volt. A fost ugyanúgy megtartaná az SZFE vezetése, senki sem rúgta ki a libernyákokat, mentek el maguktól: kurvára fáj, hogy a nemzeti szemlélet is megjelenik végre az SZFE-n, mi? Alkotói szabadság a régi SZFE-n nem volt: ami, aki nem liberális, az nem kapott teret!

 

Meg ilyet is mondott még Nagy Ervin:

Parancsszóra rombolhatnak, átszervezhetik az oktatást, elüldözhetik az SZFE-ről a magyar színházi élet színe-javát, de a szívekből nem lúgozhatják ki a szabadságvágyat. A magyar kultúrát jónéhány hatalmi rendszer próbálta már a saját képére formálni, de sosem sikerült. Sokkal nehezebb ugyanis legyőzni azokat, akik elhivatottságból, valóban a művészet szabadságáért küzdenek, mint a kicsinyes bosszúvágyból odarendelt, pénzzel kistafírungozott »kiszolgálószemélyzetet«.

 

De ennek a „hatalmi rendszernek” jók voltak azok a súlyos milliárdja, amit a Kincsem kapott, igaz, a kurva anyádat? Meg a gázsi is jó volt, igaz?

Nézzük a Kincsem filmet meg jobban egy kicsit: óriási siker volt, 700 ezer néző, erről miért nem ugatsz, Nagy Ervin?

 

Moziplakát

 

Költségvetés: 3 milliárd forint!

 

Rendező Herendi Gábor
Producer Hutlassa Tamás
Herendi Gábor
Ugrin Julianna
Műfaj romantikus kalandfilm
Forgatókönyvíró Hegedűs Bálint,
Herendi Gábor
Főszerepben Nagy Ervin
Petrik Andrea
Zene Hrutka Róbert
Operatőr Szatmári Péter
Jelmeztervező Bárdosi Ibolya

 

Pedig így nyilatkoztál akkor a Kincsem kapcsán az origo.hu -nak:

A demokrácia működik a Filmalapnál, én vagyok rá az élő példa.

 

Meg így is nyilatkoztál korábban a Blikknek a Kincsem kapcsán:

Nagy: Éreztem. Fontos, hogy hárommilliárd forintot mire költ el az állam, de ez a film ott van a vásznon. Büszke vagyok rá. (mosolyog) Elmondhatom, a két legnagyobb költségvetésű hazai mozifilmben is játszottam, hiszen a Hídemberben Kossu­thot alakítottam.

 

 

De jó volt az első Orbán kormány által finanszírozott Hídemberben is Blaskovich Ernőt alakítani, szintén állami milliárdokból és sok-sok milliós gázsiból, igaz? Te konkrétan beleszarsz a fészekbe. Szégyelld magad, Nagy Ervin! Ócska vagy! Ezért nem akart Veled Andy együttműködni a Kincsemben!

 

 

 

mindenszo.hu

 

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Trump pártot alapít! Világszerte, alapból lesz 700 millió (!) támogatója!

Bayer Zsolt: a krónikus gazemberség legfőbb terjesztői a szocialista politikusok