in , , ,

Rinyap*na – Sosem voltunk elsők halálozásban! A Jelen nevű szennylap propagandistája aljas módon támadja az Orbán kormányt

Egy ex-SZDSZ-es felesége okoskodik

Van ez a Jelen nevű liberális szennyportál. Ezen a portálon található valami Ónody-Molnár Rita nevű rinyap*na, aki hatalmas, orbitális hazugságok mantrázásával próbálja az Orbán-kormányt támadni. Sikertelenül.

Ilyet írt a liberális asszonyság:

…miben áll Orbán valódi felelőssége. Az igazi felelőssége ugyanis nem abban áll, amit az elmúlt egy évben csinált, hanem amit az elmúlt 11 évben nem csinált.

Orbán most néz szembe a 2010 óta tartó nem kormányzásának eredményével. Ugyanis azért ilyen súlyos a helyzet, mert a járvány a magyarokat katasztrofális egészségi állapotban találta el, amelynek hatását csak tovább rontotta az a tény, hogy az egészségügyi ellátórendszer fejlesztése soha nem élvezett prioritást az újabb stadion építéséhez képest.

 

 

Ónody egy pillanatképet próbál kivetíteni 11 év kormányzására: ez baromság. De elemezzük az Orbán kormány semmittevését.

Íme:

 

Íme így lopta szét a Fidesz az országot – TELJES LISTA!

 

 

Kedves Dórika, ha ezt elolvasta, akkor annál a passzusnál ragadjon le egy kicsit, időzzön el rajta, ahol le van írva, hogy az Orbán-kormány a nagy semmittevésben 83 kórházat felújított, és másik 17 -et meg megépített! Megvan?

Ok, ha ez megvan, akkor most fogja a véleménycikkét, tépje ki az újságból, hajtogassa néhányszor félbe, és ha rájön Önre szükség, használja bátran! Arra talán még jó lesz!

Csupán még annyit, hogy a stadion, meg sportpályaépítés a legjobb egészségmegőrző befektetés, azontúl, hogy rengeteg magyar embernek munkát ad az építkezés. Ugyanis, kedves Dóra, az EU legelhízottabb nemzete a magyar: KELLENEK AZOK A STADIONOK! NAGYONIS!

A halálozási adatokról pedig Ön szintén hazudik, ugyanis nem vagyunk elsők a világon a halálozási adatokban:

Nem vagyunk elsők halálozásban egymillió lakosra vetítve:

1.Csehország

2.Montenegro

3.Szlovénia

4.Belgium

5.Magyarország

 

Az kétségtelen, hogy az ötödik hely sem jó, de ne varrja már mindezt Orbán Viktor nyakába, oké? Ez olyan, mintha a Ford elnöke felelne minden egyes balesetért, amit az autókkal okoznak a tulajdonosok.

Ne felejtse kérem megemlíteni a következő propagandacikkében, hogy Magyarország az oltási “versenyben” viszont EU-s szinten a második. Ez is hozzá tartozik az igazsághoz.

Azt pedig végképp ne tegye, hogy egy pillanatnyi képet, amikor nálunk tombol most legjobban a harmadik hullám, azt most kivetíti 11 éves kormányzásra, majd amikor már nem leszünk az első ötben, mert enyhül a járvány, akkor Ön arról nem fog írni propagandacikket, igaz?

Volt, amikor Németország volt az első, volt, amikor Brazília, India, vagy az USA. De mi elsők egyébként sem voltunk, hanem jelen pillanatban is az ötödikek vagyunk.

 

Ennyit az ex-Népszabadságos Ónody-Molnár Dóra hitelességéről. Egyébként ennek a nőnek a férje az az Ónody Tamás, aki Gomperz álnéven írogat a HVG-be, aki Kóka János táskahordozója volt, aki egy évtizedig vezette a belvárosi SZDSZ-t. Innen fújnak tehát az Ónody szelek. Erről ennyit. Lehetne még róluk sokat mesélni, de felesleges.

 

Végkövetkeztetés: az ellenzék propagandistái is a vírusnak szurkolnak.

 

mindenszo.hu

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Mi a különbség Tordai Bence és Zsigubigule között? Videó

Bayer Zsolt: történelemoktatás a 444-es Szily László részére