in ,

Nagy a baj a 18. kerületben – Bajban Szaniszló – Rendkívüli ülés összehívását kezdeményezi a Fidesz – Videó

A Fidesz-KDNP felszólította a XVIII. kerület DK-s polgármesterét, hogy hívja vissza a Koppenhágában tanuló és érdemi munkát nem végző bizottsági tagot.

A Fidesz-KDNP rendkívüli testületi ülés összehívását kezdeményezi a XVIII. kerületben a Mandiner által megírt Koppenhága-ügy miatt – jelentette be Papp Tibor, a kormánypárti frakció szóvivője.

VIDEÓ:

 


A történet röviden:

a lapunk által megszerzett dokumentumok alapján az üléseken nem jelenik meg, ám az Egészségügyi és Szociális Bizottság külsős tagjaként szép kis bevétele származik a XVIII. kerületi LMP-elnök lányának.

Vagányi Eszter Koppenhágában tanul, a bizottság külsős tagjaként pedig a minimálbér 50 százalékának megfelelő tiszteletdíj jár neki, tehát június óta százezreket kapott.

Papp Tibor szerint Gyurcsány Ferenc polgármestere, Szaniszló Sándor a kerületi adófizetők pénzéből támogatja politikai kitartottjait, és arra szólította fel a DK-s városvezetőt, hogy hívja vissza az érdemi munkát nem végző bizottsági tagot.

A szóvivő a Magyar Nemzetnek felidézte, egy hangfelvétel is azt bizonyítja, hogy Szaniszló Sándor ezzel a módszerrel vásárol támogatást magának. Az egyik ülésen a polgármester nehezményezte, hogy LMP-s képviselőtársa nem úgy szavazott, ahogyan elvárta volna tőle, hozzátéve, hogy a munkájáért koalíciós képviselőhöz méltó fizetésben részesül. A Fideszre utalva azt is megjegyezte: „Az ellenzékiek pedig azért ellenzékiek, mert úgy szavaznak, ahogy akarnak”.

A Koppenhága-üggyel pedig van összefüggés, hiszen információink szerint Vagányi Eszter édesapja, a Pénzügyi Ellenőrzési Bizottság külsős tagja,

Vagányi Ferenc helyi LMP-elnökként most azért lobbizik, hogy pártja Szaniszló Sándort támogassa a következő választáson,

annak ellenére, hogy az LMP országos elnöksége már döntött párttársuk, Banga Zoltán mellett.

 

(Mandi)

 

 


     


LEGYÉL NAPRAKÉSZ!


 

A legkártékonyabb főpolgármester – Júniusban el kell takarítani a fekáliát Budapestről!

Agyhalál – Poloska Peti szerint a még meg sem alapított pártja 20%-on áll! De az hogy???? A semmi nem lehet 20%-on!