in ,

Rendkívüli – Spanyol képviselő védte meg a magyarokat Brüsszelben! Videó

Jorge Buxadé szerint az Európai Parlamentnek el kellene takarodnia a jobboldal útjából, ha nem tudják megvédeni Európát.

Jorge Buxadé spanyol Európai Parlamenti képviselő felszólalt az EP előtt hazánk védelmében. Egy spanyol hírportál így jellemezte a beszédét: „Az EP-képviselő szétszedi a sokadik indokolatlan hajtóvadászatot a magyar nép ellen”.

 

VIDEÓ:

 

 

Buxadé, a spanyol Vox párt uniós képviselőcsoportjának vezetője, így szólt az EP-hez: „Egy újabb nap, amelyet egy tagállam megtámadásának szenteltek. Egyszerűen azért, mert ott nem nyerték meg a választásokat azok, akik még mindig itt uralkodnak, és ezt szándékoznak tenni életük végéig. Ma Magyarország, holnap Lengyelország. A holnaputánit nem tudjuk. Aztán persze kimennek, és az »európai egységről« hadoválnak. Az Európai Parlament már 2018-ban kezdeményezte ezt a 7-es cikkely szerinti eljárást Magyarország ellen. […] És mindezen időpocsékolás ellenére a jelentés egyetlen jogállamisági jogsértést sem tud megállapítani Magyarországon. A jelentés olyan ügyekre szorítkozik, amelyeket az illetékes szervek már megoldottak, vagy olyan, a magyar közügyek közé tartozó kérdésekre utal, amelyekben az Uniónak nincs hatásköre, mint például a kiskorúak iskolai szexuális indoktrinálása, amit a magyar kormány természetesen ellenez. Ne avatkozzanak bele a nemzeti ügyekbe.

Koncentráljanak csak a saját hatáskörükre és Európa védelmére. És ha nem tudjátok, akkor takarodjatok, és csináljatok helyet nekünk.

Felkészültünk és készen állunk Magyarországon, Lengyelországban, Svédországban, Olaszországban, Spanyolországban, egész Európában.”

A képviselő beszédét taps zárta.

 

 

(mandiner.hu)

 



 

 

 

Figyelem!

Veszélyben a munkánk, veszélyben a mindenszo.hu!

Mint arról már beszámoltunk, teljesen jogtalanul, és oktalanul a Facebook korlátozta a negyvenezres Facebook oldalunkat. Az elérésünk teljesen lecsökkent, szinte a nullára.

Alternatív módokon is próbálunk hozzátok eljutni, ezért arra kérünk téged is, segítsd a munkánkat, ha teheted, kövess minket a többi közösségi médiában is, mindegyiken szintén naprakész információkhoz, hírekhez juthatsz:

 

TELEGRAM csatornánk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
Telegram – Alkalmazások a Google Playen

TWITTER oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:

Twitter Clearance, 54% OFF | www.ingeniovirtual.com

 

REDDIT oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
ArtStation - Reddit Logo Study

 

VK oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
Fájl:VK.com-logo.svg – Wikipédia

 

Kövess minket az alternatív Facebook oldalunkon is, itt tudsz csatlakozni hozzá:

Download Facebook (FB) Logo in SVG Vector or PNG File Format - Logo.wine

 

 


LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

 

 


 

 

Támogasd munkánkat egy lájkkal! Köszönjük!

 

Bohár Dani kiakadt, de nagyon – Neki sem tetszik Feriék árnyékkormánya

Újabb kiállás hazánk mellett! „Kérem, hagyják abba Magyarország gyalázását!” – így állt ki egy osztrák EP-képviselő hazánk mellett Brüsszelben (videó)