in ,

Rendkívüli: erőszak követte Magyar Péter hergelését Tatabányán – Videó

A baloldali politikus szimpatizánsai megrongálták egy kávézó üvegfalát Magyar beszéde után.

Jöttek szimpatizánsok a kampányrendezvény előtt, akik a teraszon szerettek volna helyet foglalni, de minden asztalunk foglalva volt” 

– emlékezett vissza Boczonádi János üzemeltető a Kemma helyi lapnak nyilatkozva a május 24-én este történtekre, Magyar Péter tatabányai kampányrendezvényének napjáról. Mint fogalmazott ugyanis, a történtekre eddig még nem volt példa, de hasonlóra sem.

 

VIDEÓ:

 

 

Boczonádi szerint (Magyar Péter beszéde előtt – a szerk.) a csapat elég hevesen reagált arra, hogy a vendéglátóhely teraszának helyei foglaltak voltak és már eleve indulatosan mentek a megyeháza előtti térre. Azonban mint a Kemma írja,

Magyar Péter a történteket úgy fordította le a rendezvényen, hogy szándékosan kitiltották a vendéglátóhelyről a híveit. Ezzel pedig a lap szerint a politikus még tovább hergelte a többszáz fős tömeget. A beszéd nem sokkal később erőszakba is torkollott.

A kampányrendezvény után a szimpatizánsok ugyanis körbevették a kávézót és többen elkezdték ütni annak egyik üvegét, ami végül megadta magát és megrepedt.

Aznap este fogadtunk politikai szimpatizánsokat, de nekik a terasz helyett megfelelt a kávézó nemdohányzó, zárt része”

– tette hozzá az üzemeltető, arra is kitérve, hogy teljes mértékben jogtalannak tartja az ellenük felhozott vádakat, miszerint kitiltották volna Magyar Péter követőit.

„Hírnévrontás miatt feljelentést teszek. Legalábbis nagyon erősen gondolkodom rajta. Kénytelen vagyok helyre tenni azt a gyalázkodást, amit a közösségi oldalon kaptunk emiatt” – tette hozzá Boczonádi János.

A vendéglátóhely üzemeltetője azt is elmondta, a történtek kapcsán az üvegfal bármikor berobbanhat, így a kávézó belső része, illetve annak út felőli oldala jelenleg használhatatlan a vendégek számára.

 

(Mandi)

 


 

 

 

LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

Magyar Péterék elszabadultak – „Orbánt ki kell nyírni!” – üvöltötte Magyar Péter egyik rajongója (Videó)

Minden idők legnagyobb békemenete készül – Videó