in ,

Rendkívül népszerű külföldön a március 15-ei Orbán-beszéd

Jóval meghaladta a hirado.hu Facebook-oldalán a kétmillió elérést az a videó, amelyen a magyar miniszterelnök beszél a migrációról a Kossuth téren, március 15-én.

 

Jóval meghaladta a hirado.hu Facebook-oldalán a kétmillió elérést az a videó, amelyen a magyar miniszterelnök beszél a migrációról a Kossuth téren, március 15-én. A külföldről kezdeményezett megtekintések száma is kiugróan magas.

Ez a mi hazánk, ezért küzdeni fogunk érte a végsőkig – mondta Orbán Viktor a Parlament előtti ünnepi beszédében március 15-én. A miniszterelnök arról is szólt: a közelgő szavazáson Magyarország jövője a tét, mert az ország függetlenségét külső erők fenyegetik.

A miniszterelnök beszédéről készült videó felkerült a hirado.hu Facebook-oldalára, és már több mint kétmillió megtekintésnél jár. Az angol nyelvű felirattal ellátott anyagot több mint ötezren osztották meg, közülük sokan külföldről. A legtöbben Romániából, annál valamivel kevesebben az Egyesült Királyságból, és közel ugyanannyian Olaszországból, valamint Bulgáriából.

A migrációs helyzettel is foglalkozó miniszterelnöki beszéd a jelek szerint éppen azokban az országokban lett a legnépszerűbb, amely az illegális migráció okozta problémákkal küzd, vagy igyekszik azoknak valamilyen módon elejét venni.

Nagy érdeklődés övezi a migrációval kapcsolatos videókat

Más, a migráció nyugat-európai hatásaival foglalkozó videóanyagunk is hetek óta „pörög”, így a göteborgi tapasztalatairól beszámoló Szirányi Lászlóval készített riport, amelyet több mint egymillióan, vagy a bevándorlás németországi gondjait bemutató anyag, amelyet szintén több, mint egymillióan tekintettek meg. Ez utóbbi videót ráadásul 6500-an meg is osztották.

Mint arról többször beszámoltunk, több, migrációval kapcsolatos és hasonlóan nagy népszerűség mellett futó videót tett elérhetetlenné a Facebook önkényesen, amelyeket a folyamatos reklamációk és megkeresések ellenére azóta sem állított vissza.

Orbán rekordot döntött a Facebookon

Orbán Viktor személyes közösségi oldalán is rekordot döntött, ő az első politikus hazánkban, akit több mint hatszázezren követnek. A hírt közzétevő bejegyzésben ugyanakkor a kormányfő hozzáteszi, hogy igazi megméretés most vasárnap következik.

 

(forrás:www.hirado.hu)

Sztárok, ismert emberek, olimpiai bajnokok is a Fideszt támogatják

Így szólt a Nélküled című dal a Fidesz kampányzáróján