in ,

Rasszista, fehér ellenes cselekmény történt az X-faktorban

Csak azért akart továbbjuttatni egy cigánylányt Gáspár Laci, mert cigány

Különös, egyértelmű, cigányokkal szembeni pozitív diszkriminációval próbálkozott Gáspár Laci az X-faktorban. A magyarságtól, és a magyar nyelvtől eleve teljesen idegen “tehetségkutató” a legutóbbi adásban már nyíltan a fehér magyar versenyzőkkel szemben akart fellépni, a cigányok javára.

Dallos Bogi kezében volt a döntés egy cigány lány sorsát illetően, és haza akarta küldeni. Természetesen ki más, ha nem Gáspár Laci állt  ki a cigány lány mellett, de Bogi tartotta magát a döntéséhez, és hazaküldte.

Erre Gáspár Laci megszólalt, hogy “csalódtam benned!”. Tehát csalódott benne, mert hazaküldött a fehér zsűri egy cigányt. Bye Alex és Puskás Peti is számon kérte Gáspár Lászlót, hogy “ez most miért mondtad?”  ,  “Hogy jön ide a csalódás kifejezés?”.

Teljesen tapintható volt a cigány-magyar ellentét, illetve az, hogy a három fehér összetartott, és nem hagyta Gáspár Laci cigánylány melletti pozitív diszkriminációját érvényesülni.

 

Dallos Bogi

Képtalálat a következőre: „dallos bogi és gáspár laci”

 

 

Képtalálat a következőre: „dallos bogi és gáspár laci”

 

Gáspár Laci

Képtalálat a következőre: „gáspár laci és dallos bogi”

 

Nem mondták ki a nyilvánvalót a műsorban, de tapintható volt az ellentét.

Ide jutott az X-faktor.

Természetesen most mondhatja mindenki. hogy “én úgyse nézem, mit foglalkozunk vele?”, de mi évek óta kongatjuk a vészharangot, hogy a liberális médiával foglalkozni kell, mert jön október 13-a. Jött is. Biztos, hogy nem kell foglalkozni vele? Na ugye….

 

mindenszo.hu

Oszd meg másokkal is!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Akar a jobboldal győzni 2022-ben? – Olvasói levél

A nap Momentumos mémje