in ,

Rákay Philip: a 2002-es, elveszített választás után mindenhonnan kirúgtak

Újra kellett építenem a semmiből az életemet

„Amikor 2002-ben elvállaltam, hogy házigazdája legyek a Fidesz Kossuth téren tartott nagygyűlésének, bizony az ország egyik legtöbbet foglalkoztatott, médiadíjakkal elhalmozott műsorvezetője voltam. Ezt tettem kockára akkori kiállásommal, mert hittem és a mai napig hiszek egy ügyben és abban az értékrendben, amelyet igyekszem képviselni. A 2002-es, elveszített választás után – a híres liberális tolerancia jegyében – persze mindenhonnan kirúgtak… Gyakorlatilag újra kellett építenem a semmiből – szakmai és egzisztenciális értelemben is – az életemet. Ekkor alapítottuk meg nyolcan a Hír Tv-t, s indítottuk el 2002 decemberében.

(…)

6. »Rákay Philip megszerezte a Balaton híres történelmi villáját.« Maradjunk a tényeknél: megvettük. Egy magáncég egy másiktól. Szerezni eleddig még sohasem sikerült semmit… Majd rengeteg pénzért igyekszünk megmenteni az évtizedes, majdnem végzetes pusztulástól egy kiemelkedő fontosságú közös kultúrkincset. Munkát adva magyar vállalkozóknak, kiváló szakembereknek. A ballib hazugsággyár természetesen a »megszerzésre« fókuszál, hergelve az irigységre fogékony réteget.

7. »Jól megfizetnek, hogy a Facebook-on nyomd a Fidesz-propagandát, te nyalonc?« Nem fizet senki. Hála Istennek nem szorulok rá. Sőt, mára megengedhetem magamnak azt a luxust, hogy céges ügyeim mellett – részben a szabadidőmet áldozva – felépíthetek egy új kommunikációs felületet, például itt, a Facebookon.

Borzongatóan jó érzés, hogy ebben a napról-napra növekvő, összetartó értékközösségben szabadon mondhatom, írhatom amiben hiszek, és amit gondolok. Soha nem titkoltam a politikai, közéleti értékrendemet, nem próbálom eljátszani a független megmondóembert, mert nem vagyok az. Patrióta vagyok, keresztény, konzervatív, negyvenes éveinek legvégén járó, fehér férfi. Bizonyos kretének szerint rémisztő képződmény…”

 

 

(mandiner.hu)

 

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Kamu Geri=aszfaltfirka, bringasávfestés, molinók, rovarhotel, darázsgarázs

Mondtuk, hogy még nincs vége! Republikánus szenátorok kifogást emelnek a választási eredmény ellen