in ,

Puzsér Róbert ismét keményen nekiment Karácsony Gergelynek

Puzsér Róbert Facebook posztjában támadta rendkívül élesen Karácsony Gergelyt

Puzsér Róbert Facebook posztjában támadta rendkívül élesen Karácsony Gergelyt, akit folyamatos hazugsággal, valamint teljes alkalmatlansággal vádolja. Puzsér felrója a parkolási botrányban dagonyázó zuglói polgármesternek, hogy már korábban sem mondott igazat, minden kicsúszik a kezei közül, és túlzó, hamis ígéreteivel is szembesíti. A zuglói állapotokról és Karácsony alkalmatlanságáról ír a Magyar Nemzet is, cikkükben felhívják a figyelmet arra, hogy a zuglói önkormányzat bruttó háromszázezer forintos fizetésért toboroz parkolóőröket, pánikszerűen próbálja oltani a tüzet, miközben alig jelentkeznek az állásra.

Puzsér Róbert nem rejtette véka alá sarkos véleményét Karácsonnyal szemben, a Sétáló Budapest megálmodója a sarokba állította Facebook posztjában a zuglói polgármestert, a teljes posztot alább el is olvashatják:

PÁNIKSZERŰEN TOBOROZ PARKOLÓŐRÖKET KARÁCSONY

Háromszázezres fizetésért toboroz parkolóőröket a zuglói önkormányzat, mert holnaptól már saját alkalmazottakkal kellene ellátnia ezt a feladatot. A Fidesz budapesti szóvivője tegnap felszólította Karácsony Gergely (Párbeszéd) zuglói polgármestert, a baloldal főpolgármester-jelöltjét, hogy mielőbb tájékoztassa a lakosságot a kerületi parkolás ügyében – értesült a Magyar Nemzet. Havi bruttó 300 ezer forint alapbérért, évi 200 ezer forint kafetériajuttatásért, korlátlan hívás- és internethasználattal, utazási támogatással, munkaruhával és BKK-bérlettel foglalkoztatna parkolási ellenőröket határozatlan idejű munkaviszonyban a Zuglói Polgármesteri Hivatal.

A Karácsony Gergely (Párbeszéd) vezette, pénzügyileg az összeomlás szélén lévő – gyakorlatilag fizetésképtelenség határán álló – kerület rohamtempóban keres munkatársakat mind az önkormányzat honlapján, mind az állásportálokon, de még apróhirdetési oldalakon is. A leendő parkolóőröknek ajánlott, kedvezmények nélkül mintegy 200 ezer forintos nettó fizetés megegyezik egy pályakezdő pedagógus bérével, de sok, jóval nagyobb megterhelést jelentő fizikai munka – raktáros, csomagoló, rakodó, sofőr – bérezésével is versenyképes. Vidéki viszonylatban pedig mindenképpen jó keresetnek számít, ezért is toboroznak a környező megyékben is.

A Magyar Nemzet értesülése szerint a múlt hétig mindössze néhányan jelentkeztek a május vége óta futó hirdetésekre, pedig nagyon kellenének: a zuglói képviselő-testület döntése értelmében ugyanis holnap reggeltől már az önkormányzatnak kell ellátnia a zuglói fizetőparkolással összefüggő feladatokat.

TELJES A KÁOSZ A ZUGLÓI PARKOLÁS KÖRÜL

Szerdán újabb fejezet nyílik a zuglói parkolási ügyben, ugyanis lejár a parkoló­órák üzemeltetésére és a parkolás ellenőrzésére kötött szerződés, ami egyebek mellett azt jelenti, hogy azok a parkolóőrök, akik eddig ellenőrizték a cédulákat, leteszik a munkát – közölte Zsigmond Barna Pál tegnapi sajtótájékoztatóján. A nagyobbik kormánypárt budapesti szóvivője úgy fogalmazott: a Fidesz mielőbbi választ vár a zuglói polgármestertől arra, hogy milyen intézkedéseket tett az ügyben.

Hajlandó lesz végrehajtani a testületi határozatot, és ingyenes lesz a zuglóiaknak a parkolás, ahogy egyébként június 13. óta lennie kellene?

– kérdezte Karácsony Gergelyt a fideszes politikus.

Zsigmond Barna Pál azt is mondta: Karácsony Gergely alkalmatlansága egyre szűkülő zsákutcába viszi Zuglót. – Miközben a botrányos parkolásüzemeltetési szerződéseken keresztül napi egymillió forint folyik el, a polgármesterről úgy pattannak le az érdemi megoldási javaslatok, mint egyszeri szocialista az ajtóról – fogalmazott a politikus Kunhalmi Ágnes MTVA-székházban történt esetére utalva. Jelezte: Karácsony Gergely sem a szerződések felmondásáról, sem a zuglóiak ingyenes parkolásáról szóló határozatot nem hajtotta végre, pedig maga is megszavazta azokat májusban.

Sőt, ez nem először történik, már 2017-ben is született döntés arról, hogy száz óra ingyenes lesz a kerületben, aminek a végrehajtását szintén halogatja

– tette hozzá.

Közben a baloldal főpolgármester-jelöltje a 444-nek adott interjút. Karácsony Gergely a lapnak azt mondta, érdeklődés hiányában nem fordult a nyilvánossághoz a botrányos parkolási szerződés miatt.

Forrás: Puzsér Róber Facebook oldala, Magyar Nemzet; Fotó: PS/Horváth Péter Gyula

(pestisracok.hu)

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

      Dömötör Csaba végre kimondta a Momentumról: A magyargyűlölő román politikust megszavazzák frakcióvezetőnek, de a magyar jelölt, Járóka Lívia ellen nyíltan kampányolnak – Videó

      Szijjártó akcióba lendült: “Véget kell vetni a beavatkozások és a kioktatás politikájának!”