in ,

Puccsra készülnek a csalódott jobbikosok: Vonának mennie kell!

Már szá­mol­ják a na­po­kat, ami­kor el­ta­ka­rít­hat­ják az áru­ló­nak tar­tott musz­lim­ba­rát el­nö­köt. Addig is or­szág­szerte ak­ci­óz­nak.

Vona eladta a párt lelkét, Vona a muszlim ideológia ügynöke, Simicska csicska-pártja lett a Jobbik – ezek a legjellemzőbb vádak, amit a pártelnök ellen puccsra készülő csalódott jobbikosok lépten-nyomon megfogalmaznak. Az elmúlt napokban újra szíven ütötte őket, hogy Vona jobbkeze Mirkóczki Ádám egy tévéinterjúban bevallotta, hogy hazugság, szerepjátszás volt minden, amivel korábban etették a párttagokat.

Sokan szégyenlik magukat azért is mert kiderült, hogy Simicska súlyosan törvénysértő módon, táskában kihordott százmilliókkal korrumpálja a pártvezetést, Vona emberei hetente többször személyesen mennek a maffiaeszközökkel megszerzett összegekért.

Ez is érdekelhet:
Ledobták a Simicska bombát: Elképesztő jelenetek a Jobbik gyűlésein

 

Már létezik egy visszaszámláló, hogy már csak hány nap van hátra Vona Gábor rémuralmából, a puccsra készülők a nyilvánvaló választási bukás másnapján el akarják őt takarítani a párt éléről.

Összeírták, kire számíthatnak, riadóláncot alakítottak ki egymás között, pontos haditervet készítettek, hogy mikor, hogyan, milyen eszközökkel látnak hozzá már a bukás másnapján, április 9-én hétfőn Vona eltakarításának.

Vona neked harangoztak! – ez a jelszavuk.

Addig sem tétlenkednek, különböző Facebook csoportokban gyülekeznek, valóságos seregszemlét tartva. Ráadásul ott vannak Vona minden politikai rendezvényén, – ahol már csak néhány tucat maradék híve gyűlik össze – bekiabálnak, provokálnak, leragasztgatják az áruló pártelnök plakátjait.

Allahu akbar! – a müezzin éneke szinte mindegyik Jobbik rendezvényen felcsendül, hogy aztán a pártelnök idegesen megránduló arcáról készült videók nyomban körbemenjenek a világhálón.

Simicska-párt feliratokat ragasztanak ki országszerte a csalódott jobbikosok a párt plakátjaira,  aMiért nem szavazok a JobbikraFacebook-csoport pedig érvek sorát idézi, miért is lett teljesen vállalhatatlan lett a korrupciós ügyektől hemzsegő egykori radikális alakulat.

Nemcsak Vonát támadják, de a körülötte gyülekező árulókat is, például Jakab Pétert a „cuki-Jobbik” meglehetősen agresszív szóvivőjét is. Borsod-Abaúj-Zemplén megyei választókörzetében a muszlim barátságot idéző feliratokkal spékelték meg a plakátjait. Nagy erőkkel támadnak a Vona-ellenes puccsisták, országszerte több ezer plakátot ragasztottak le.

Eközben a címlapon

Legutóbb Ózdon is csalódott jobbikosok tömege várta Vonát, leragasztott plakát tucatjaival. Simicska-párt hirdették a feliratok.

.

A Vona ellen tiltakozók tömege nagyobb volt, mint a Vona tiszteletére kivonulóké. Egy táblát emeltek a magasba:

Neked az iszlám az utolsó reménységed, nekünk a kereszténység az első!

Vona Gábort csak a testőrei voltak képesek megvédeni a komolyabb inzultusoktól…

Mindeközben Vona és a pártvezetés rendezvényein, videók tanúsága szerint megdöbbentő módon alig néhányan lézengenek. Sokan már arról beszélnek, hogy az a bizonyos Simicska-bomba, végül magára a Jobbikra zuhant…

Videóüzenet is készült, ami országszerte igazi vírusvideóként terjed:

:


(Ha nincs hangja a videónak, kattints jobb gombbal a videóra és „Némítás kikapcsolása”.
(forrás:ripost.hu)

Ismét üzent az ellenzéknek az ismeretlen csoport – Gaby és Laly szerelmi története – Az internet népe rákapott a videóra (videó)

Betelt a pohár – Tüntetnek az egykori Jobbikosok – A nemzeti radikálisok szerint nem szabad kormányt váltani