in ,

Propaganda maxra csavarva – A balmédia bravúrja – Gulyás Mártonnak sikerült úgy 42 percet beszélgetnie Karácsony Gergellyel, hogy szóba sem kerültek az amerikai pénzek

Bár Karácsony korábbi beosztottja, Korányi Dávid kalapozta össze az amerikai pénzeket a baloldalnak, a szintén amerikai támogatásból működő Partizán csütörtöki adásában fel sem merült a téma.

Lapunk is beszámolt Karácsony Gergely Partizánnak adott interjújáról, mely hat nappal ezelőtt készült, és amely csütörtökön jelent meg a csatorna oldalán. Ebben a főpolgármester hosszan beszélt 2024-es terveiről, reagált arra, hogy Gyurcsány Ferenc és Komjáthi Imre belengették: a DK és az MSZP kifarolhat mögüle a másfél év múlva esedékes önkormányzati választáson.

A Partizán által közzétett leiratból kiderül, – és ezt meg tudjuk erősíteni, hiszen végignéztük a felvételt – szó esik még Budapest néhány sürgető problémájáról, az energiaválságról és az autóközlekedés korlátozásáról.

Az interjú felvételekor már nyilvánosságra került titkosszolgálati jelentésről azonban egy kérdés sem érkezett Gulyástól. Ismert: a Karácsony korábbi beosztottja, Korányi Dávid által vezetett Action for Democracy (AfD) tolta bele az amerikai milliárdokat a baloldal 2022 tavaszi országgyűlési választási kampányába. Az elsődleges vizsgálatok megerősítették, hogy az AfD összesen 1.8 milliárd forint támogatást utalt a Márki-Zay féle Mindenki Magyarországa Mozgalomnak (MMM). Azonban ez még nem minden: az AfD nem csak Márki-Zay Mozgalmának juttatott elképesztő összeget, hanem további cégeknek is. Az ezalenyeg.hu nevű baloldali propagandaoldal mögött álló Oraculum 2020 Kft. is kapott 1 milliárd forintot.

Egyébként arról is írtunk, hogy a Partizán is kaphatott a guruló dolllárokból. Az Action for Democracy ugyanis – a minap nyilvánosságra hozott titkosszolgálati jelentés alapján – egyértelműen kapcsolatba hozható azzal a National Endowment for Democracyval (NED), amely a Partizánt is támogatja. Erről maga a csatorna számolt be korábban. A YouTube-csatorna a választási roadshowjához szükséges 98 ezer dollárt kapta a National Endowment for Democracytól, a könyvelésüket pedig ugyanaz végzi, aki a DatAdat-ügyben is érintett.

 

 

(mandiner.hu)

 

 

 

Na, végre! Takarodnak haza a németek a VB-ről

Megint megy a műbalhé: 3 ezer iskolában csak 71-ben tüntetnek! Ez 2%!