in ,

Egy politikai maffiózó házaspár akarja rátenni a kezét az önkormányzatokra…

Ne legyenek kétségeink…

Van Magyarországon egy maffiózó, milliárdos család, egy házaspár, amelyik a mai napig egy zsidóktól elrabolt villában lakik. Már csak ebből is látszik, hogy mekkora tolvajok, és gazemberek. Az egyik KISZ vezér volt, a másiknak pedig konkrétan kommunista gyilkos felmenői vannak. A nő bolgár, soha nem volt magyar, csak Magyarországon él, és beszéli a nyelvünket, de ő valójában ízig-vérig bolgár.

A napokban ez a tolvaj maffiózó házaspár lebukott. Lebuktak, mert kiderült, hogy azokban a városokban, ahol megnyerik az önkormányzati választásokat október 13-án, a megnyert városok kasszáját kiürítik (magyarul: ellopják), és saját politikájukra fogják használni, nem az adott város fejlődésére.

A lebukásról itt van egy videó:

Szög a zsákból …“Egy az önkormányzati választásokon aratott ellenzéki győzelem esetén a következő években sokkal több erőforrása lesz az ellenzéki pártoknak arra, hogy a NER lebontásán dolgozzanak.”Orosz Anna / Momentum (ATV A nap híre 2019. 08. 30.)Szóval az önkormányzati pénzekből lopnának ki a pártjaik országos kampányainak finanszírozására .Miből lesz így új játszótér Csepelen?

Gepostet von Bede Zsolt am Montag, 2. September 2019

 

Ez egyértelmű, és egyenes beszéd!

Sajnos a jelek szerint Magyarország egy nem jól működő demokrácia. Na nem azért, amiért a ballibsik sivalkodnak, nem az Orbán kormány miatt. A függetlennek hazudott, balliberális  magyar bírósággal van a probléma: ugyanis egy jól működő demokráciában ez a két tolvaj, maffiózó gazember már rég börtönben ülne.
Azért.

mindenszo.hu

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Nem stadion – Már át lehet kelni az M44-es új Körös-hídján

Exkluzív – Orbán Viktor előadása a III. Budapesti Demográfiai Csúcson – Teljes beszéd – Videó