in ,

Pintér Sándor belügyminiszternek nem szükséges magyarázkodnia! Az ellenzéki média fejezze be a hisztériát!

Mindenki időben cselekedett

A pár nappal ezelőtt történt hajóbaleset után azonnal megindult a mentés az áradó Dunán. A képlet egyértelmű: rövid időn belül a belügyminiszter is a helyszínen volt aznap este, és onnan irányította a mentést. Az ellenzéki sajtó ezt a tragédiát is önös politikai célokra használja fel. Ez a legaljasabb dolog, ami megtörténhetett. Most azon akadnak ki liberálisék, hogy Orbán Viktor a születésnapján az unokájával fotózkodott, és a háttérben épp a Duna volt látható, és most ez szerintük elfogadhatatlan. Meg azon, hogy állítólag a Várban tüzijáték volt a tragédia után, mert Orbán Viktort ünnepelték. Ez pedig kategorikusan nem igaz! Tényleg ilyen aljas az ellenzéki sajtó? Tényleg ilyen aljas.

Mindenki nyugodjon le: a felelősöket nem a mentőcsapatnál, és nem is a belügyminisztérium környékén kell keresni! A felelősöket a hotelhajó környékén keressük! Amelyik letarolta a Hableányt.

Köszönjük a mentőcsapat áldozatos munkáját, hogy a végtisztesség megadásának lehetősége érdekében, életüket veszélyeztetve próbálják felhozni a holttesteket.

mindenszo.hu

 

Kapcsolódó cikkek

 

Hajókatasztrófa – Hagyják békén dolgozni a hatóságokat! Elég volt a hisztériából!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Hoppá! Már több mint tizenkétezren írták alá, hogy Cseh Katalin mondjon le!

Teljesen szétoltotta Bangónét és Cseh Katalint a Címlap – videó