in ,

Pillanatok alatt több ezren aláírták! Bayer Zsolt petíciót indított Petry kirúgása miatt

Egy kapusedzőt, egy kiváló sportembert azért rúgtak ki állásából, mert elmondta véleményét, amivel a normalitást képviselte.

Egy kapusedzőt, egy kiváló sportembert azért rúgtak ki állásából, mert elmondta véleményét, amivel a normalitást képviselte. “A kirúgott sportember a honfitársunk, Petry Zsolt” – írja közösségi oldalán Bayer Zsolt publicista, aki petíciót indított a sportolóval történtek miatt. A jobboldali véleményvezér egyben azt kéri, hogy minél több jóérzésű magyar ember csatlakozzon a kezdeményezéshez, aláírásukkal fejezve ki szolidaritásukat Petryvel. 

Bayer Zsolt közösségi oldalán hívta fel a figyelmet arra, hogy Petry Zsoltot, a német Hertha BSC azért rúgta ki, mert felvállalta, mit gondol a migrációról és az LMBTQ-közösségekről. A publicista szavai szerint

Németország előszeretettel tetszeleg a demokrácia, a sajtó- és véleményszabadság őrének pózában, és oktat ki bennünket demokráciából, sajtó- és véleményszabadságból.

Az ismert médiaszemélyiség, a jobboldal meghatározó véleményvezére ezért úgy döntött, nem hagyja szó nélkül a sportolóval történteket.

Mi, magyar újságírók a demokrácia, a sajtó- és véleményszabadság elkötelezett hívei vagyunk. Éppen ezért állunk ki ezen alapértékek mellett, a normalitás mellett, tiltakozunk a Hertha BSC igazolhatatlan és aljas eljárása ellen, és teljes támogatásunkról biztosítjuk Petry Zsoltot!

Bayer  éppen ezért arra kér “minden jóérzésű magyar embert”, hogy aláírásával csatlakozzon a kezdeményezéshez, ezzel fejezve ki szolidaritását Petry Zsolttal.

Egyszersmind fejezzük ki megvetésünket a nyugat egyre nagyobb teret hódító hazug, abnormális, beteg és antidemokratikus véleményterrorjával szemben!

– hívta fel a figyelmet az ismert publicista.

Mint arról korábban írtunk, Petryt Gulácsi korábbi kijelentéseire adott reakciója, és véleménye miatt rúgták ki:

Hogy mégis mi késztethette Pétert arra, hogy kiálljon a homoszexuális, transzvesztita és egyéb nemi identitású emberek mellett, nem tudom. Én biztos, hogy nem kavartam volna fel az indulatokat az ő helyében

– nyilatkozta Petry, aki azt is elárulta, hogy több kérdésben a nemzeti, konzervatív politikai oldal álláspontjával tud azonosulni. Ezt követően a német sajtó vészjóslóan megszellőztette, hogy Petryvel el fog beszélgetni a Hertha BSC vezetése. A harmincnyolcszoros válogatott kapus ezután már puhábban és árnyaltabban fogalmazott a Magyar Nemzethez eljuttatott közleményében. Az eset vége mégis az lett, hogy a Hertha menesztette a Dárdai Pál stábjában kapusedzőként dolgozó Petryt. A berlini klub a közleményében azt írja, ők kiállnak a sokszínűség és a tolerancia mellett, és ezeket az értékeket sértette meg Petry az ominózus interjúban.

Mi már megtettük, írja alá Ön is a petíciót!

 

 

(pestisracok.hu)

 

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Bayer Zsolt: most mindenkinek, focistáknak, MLSZ-nek, szurkolóknak egy emberként kell kiállniuk Petry Zsolt mellett

Ákos felgyógyult a koronavírusból, és rögtön dalt írt! Fel a szívekkel! Videó