in ,

Pilhálnak is van véleménye Baranyi ATV-s szerepléséről

Harapós Baranyi

Hogy mi számít valódi médiumnak és ki igazi újságírónak, azt újabban Baranyi Krisztina dönti el – derült ki az ATV pénteki Szigorlat műsorában. Ferencváros tűzről pattant frontasszonya már a beszélgetés elején közölte: megfogadta, hogy „propagandamédiának és ócska, fizetett propagandistáknak” soha nem nyilatkozik, most sem fog.

A médiaszakértő asszonyka Szalai Szilárdnak, a PestiSrácok újságírójának címezte ars poeticáját, aki előzőleg a válasz reményében kérdést tett fel neki a kerületben lakók problémáiról.

A két házigazda műsorvezető, Kárász Róbert és Krug Emília egymás szavába vágva próbálta menteni a kínos helyzetet. Kárász a szerkesztői szabadságra hivatkozott, arra, ők minden társadalmi csoportot, politikai irányzatot meg kívánnak szólaltatni, ennek részeként érkezett a PestiSrácok munkatársa is. Ám a haragos delnőt ez nem hatotta meg, közölte, be se jött volna a stúdióba, ha tudja, Szalai is ott lesz.

– Csodálom, hogy az ATV egyáltalán beenged ide ilyen embereket – tette hozzá fitymálón Krisztinánk. (Ezt a mondatot kétszer is végighallgattam. Hűha! – P. Gy.) Én meg azt csodáltam, hogy a leteremtett és megdöbbent műsorvezetők milyen végtelen türelemmel hallgatták végig a Külső-Ferencvárosból érkezett harapós vendéget. Nem beszélve a lepropagandistázott Szalai Szilárdról, aki egyébként a legvégén közölte: ő a rakásnyi valótlan vád ellenére sem haragszik a civilizációból kiiratkozó kerületvezetőre. (Inkább sajnálja.) Hősnőnk egyébként pár napja Vlagyimir Putyinnak is beolvasott. „Elnök úr, honfitársai érthető módon szégyenkeznek Ön miatt”.

Engem igazából az érdekel: mit érezhetnek most a 2019-ben Baranyira szavazók?

 

 

 

(Pilhál György, magyarnemzet.hu)

 


 


 

Figyelem!

Veszélyben a munkánk, veszélyben a mindenszo.hu!

Mint arról már beszámoltunk, teljesen jogtalanul, és oktalanul a Facebook korlátozta a negyvenezres Facebook oldalunkat. Az elérésünk teljesen lecsökkent, szinte a nullára.

Alternatív módokon is próbálunk hozzátok eljutni, ezért arra kérünk téged is, segítsd a munkánkat, ha teheted, kövess minket a többi közösségi médiában is, mindegyiken szintén naprakész információkhoz, hírekhez juthatsz:

 

TWITTER oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:

Twitter Clearance, 54% OFF | www.ingeniovirtual.com

 

 

 

TELEGRAM csatornánk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
Telegram – Alkalmazások a Google Playen

 

REDDIT oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
ArtStation - Reddit Logo Study

 

VK oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
Fájl:VK.com-logo.svg – Wikipédia

Kövess minket az alternatív Facebook oldalunkon is, itt tudsz csatlakozni hozzá:

Download Facebook (FB) Logo in SVG Vector or PNG File Format - Logo.wine

 

 


LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

 

 


 

 

Támogasd munkánkat egy lájkkal! Köszönjük!

 

Hadházy tüncikéje durvába fordult – Gyújtogatni kezdtek Hadházyék, közben Ukrajnát dicsőítették – Videó

Pilhál Tamás: eligazítás a helytartónál