in ,

Pilhálnak elege lett: hány rémhír kell még, hogy Hullaházy Ákos odakerüljön, ahova való?

Sokan üdvözölnék, ha a nyomozó hatóságok végre komolyabban vennék Hadházy Ákosék vírusügyi ámokfutását.

Sokan üdvözölnék, ha a nyomozó hatóságok végre komolyabban vennék Hadházy Ákosék vírusügyi ámokfutását. Ha a telefonon bombával fenyegetőző diákokra olyan keményen le tudnak csapni a rendőrök, akkor a vírusjárvány elleni védekezést hónapok óta gáncsoló, a frontvonalban küzdő szakembereket szándékosan akadályozó, egyes vakcinák hatékonyságáról hazudozó, járványkórházba betörni próbáló, rémhírek sorát terjesztő, ellenzékiek százezreit riogató, hullaházi videókkal támadó Xanax Ákos (és bűntársai) ellen mi a megpimpósodott ménkűért nem lehet föllépni?

Egy dühöngő világjárvány kellős közepén vagyunk. A Kárpát-hazában naponta százak halnak meg, szó szerint háborúban állunk a gyilkos kórral. Orvosok, ápolók harcolnak a frontvonalban, katonák, rendőrök, hivatalnokok ezrei robotolnak éjt nappallá téve, megfeszítve, hogy minél kevesebb honfitársunk haljon bele a ragályba.

 

 

  • Tudják, eközben mivel múlatja idejét az ideiglenesen Magyarországon állomásozó ellenzék lódoktora, a halottasházi szatír, Hullaházy Ákos? Hát közérdekű adatigénylésekkel bombázza Müller Cecíliát. S az országos tisztifőorvos asszony – bár nem húszéves – napi huszonnégy órában áll a gáton, irányítja, szervezi a védekezést, és végtelen türelemmel tájékoztatja az országot a helyzetről, a teendőkről. Lót-fut, dolgozik – a lódoktor számára nyilván csupa ismeretlen kifejezések ezek, a lovat leszámítva.

Hullaházy Ákos szerint viszont most nem a vírus elleni védekezés a legsürgősebb feladat, hanem az, hogy ő, az Ákos hozzájuthasson egy 17 milliárdos uniós program szerződéseihez. Ennek most van itt az ideje, de azonnal! Müller Cecília tehát szépen pattanjon, és adja oda az aktákat – a vírus elleni harc ráér utána. Majd miután a tisztifőorvos közölte vele, hogy a jogszabály szerint 45 nappal meghosszabbítják az adatszolgáltatási határidőt, addig várjon türelemmel – emberünk fogta magát, és közzétett egy magánlevelet, amelyet Müller Cecília véletlenül neki is megküldött. A kollégáinak szánt levélben a tisztifőorvos azt írta:

Kedves Kollégák! Nincs erre jobb szövegünk? Ez a <veszélyezteti a feladatellátást> miért kell beleírni? Egyszerűen miért nem hivatkozunk a jogszabályra, hogy 45 nappal meghosszabbítjuk az adatszolgáltatást és kész. Köszönöm szépen! Cili”

Már a nem neki szánt magánlevél közzététele is súlyos hernyóság, s tán bűncselekmény is, de Hullaházy képes tetézni. Bejelentette: Szél Dettivel karöltve följelentik Müller Cecíliát „hivatali visszaélés” (sic!) miatt. A kistérségi Hacsek és Sajó szerint ugyanis a tisztifőorvosnak azon mód ki kellett volna adnia a szerződéseket, nem lacafacázhatott volna velük. Éspedig azért nem, mert ők országgyűlési képviselők, és ha ők valamit kikérnek (iratot, kávét, xanaxot), azt azon nyomban szervírozni kell, türelmi idő nincs. Szó sem lehet 45 napról, hogyisne, az csak a pórnépre vonatkozik! Ők viszont – tessék tudomásul venni! – különlegesen fontos, víájpí emberek:

 

o-r-s-z-á-g-g-y-ű-l-é-s-i   k-é-p-v-i-s-e-l-ő-k ! ! !

 

 

 

Szóval itt tartunk most. Müller Cecíliát följelentették. Előzőleg egy szentendrei halottasházat túrt föl az Ákos, felvételt is közölt a plafonig stócolt megboldogultakról, és az egészet ráfogta a kormányra. Aztán kiderült, a balliberális helyi önkormányzat által megbízott cégé a proszektúra, nem a kormány tehet az áldatlan állapotokról. Másik friss őrülete szerint az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet (OGYÉI) nem megfelelően vizsgálta be az orosz oltóanyagot. Idézet Hullaházytól:

A magyar hatóság úgy adta ki az orosz vakcinára az engedélyt, hogy az engedélyezéshez szükséges alapvető méréseket és vizsgálatokat sem végezte el.”

Rettegjetek, magyarok, veszélyben az életetek! – lefordítva ez az üzenet. Mondanom se kell, hazugság volt ez is. Ám alighogy egy hazugsággal fölsül, két újabbat tesz ki. Ő ugyanis az a típusú gazember, akinél az aljasság hiperaktivitással és mérhetetlen prosztósággal párosul. Végtelenül unalmas a mindennapi vergődése, korlátmutatványa, táblamutogatása, földharca, amikkel el akarja vinni a show-t a rivális tordaibencék, bunkónék, szabótímeák, jakabpéterek elől.

  • Azt hiszem, sokan üdvözölnék, ha a nyomozó hatóságok végre komolyabban vennék Xanax Ákosék vírusügyi ámokfutását. Ha a telefonon bombával fenyegetőző iskolás gyerekekre olyan kőkeményen le tudnak csapni, akkor a vírusjárvány elleni védekezést hónapok óta gáncsoló, a frontvonalban küzdő szakembereket szándékosan akadályozó, egyes vakcinák hatékonyságáról hazudozó, járványkórházba betörni próbáló, aljas rémhírek sorát terjesztő, ellenzékiek százezreit riogató, hullaházi videókkal támadó Hadházyék ellen mi a megpimpósodott ménkűért nem lehet föllépni? Csupán alkalmazni kéne a tavalyi Btk-módosítást: „Aki közveszély színhelyén nagy nyilvánosság előtt olyan valótlan tényt vagy való tényt oly módon elferdítve állít vagy híresztel, amely a közveszély színhelyén alkalmas az emberek nagyobb csoportjában zavar vagy nyugtalanság keltésére, bűntett miatt három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.”

 

 

(Pilhál Tamás, pestisracok.hu)

 

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

A Reuters is kamuzik már, nemzetközi szinten – Gulyás: álhír, hogy az Európai Bizottság a közbeszerzési törvény módosítását kérte

Az amerikai vezetés a Klubrádióért, mi pedig az amerikai jogállamiságért aggódunk