in ,

Pilhál vaskos véleménye Hadházy lódoktorról!

Most számlaszámot mutogat

Már meg is kapta a számlát a parlament táblamutogatós atlétája. Hadházy Ákosnak közel kétmillió forintjába került, hogy a tavaszi ülésszak első ülésén egy Stop propaganda! feliratú táblát lógatott be Kövér László házelnök háta mögé. Ismerve eddigi munkásságát, hősünk valószínűleg jópofának szánta a kunsztot. (Akárcsak a legutóbbit – akkor a lónak a vesszejét ajánlotta a T. Ház figyelmébe.) A mutogatós képviselő saját Facebook-oldalán értékelte a történteket. Azt írta, ezek után nincs értelme az ellenzéknek a parlamentben maradnia, majd – saját bankszámlaszámát mellékelve – a magyar adófizetőkhöz fordult, fizetnék ki a rá kiszabott bírságot. A megszólítottak egyike egy Hadházy-idézettel – az ominózus lovas beírással – válaszolt. (Rengeteg lájkot kapott.)

A volt LMP-s honatya munkásságában sok a karizmatikus elem. (A karizmatikusság nem föltétlenül azonos a nemes jellemmel – a csökönyös ökör is karizmatikus.) Ha éppen nem provokációkkal múlatja az idejét, akkor többnyire feljelentéseket gyárt; büszke arra, hogy eddigi 45 beadványából húsz alkalommal nyomozás is indult. Gyönyörű pályaív. Ha kell, majmot is alakít, lépcsőházi korlátokon csüng… Az nem lepett meg senkit, amikor egy alkalommal saját párttársától akkora bruszt­flekket kapott, hogy a széket is vitte magával.

Hadházy engem leginkább Pjotr Pavlenszkij orosz botrányhősre emlékeztet – bár a moszkvai atléta jóval előrébb jár, egy ízben hirtelen felindulásból bevarrta önnön száját, máskor meg a Vörös tér macskakövéhez szögezte saját vesszejét. A mi lódoktorunknak van még pótolnivalója.

(Pilhál György, magyarnemzet.hu)

 

Oszd meg másokkal is!

Megint balhé van! Nímandmüller pénzt vett el az egyházaktól és a kerületi lakosoktól

Megyünk tüntetni a pestisracok.hu-ért