in ,

Pilhál Tamás: szó szerint életveszélyes DK-snak lenni

Néhány hónapja még aktívan kampányolt a kínai oltóanyag ellen megboldogult Utassy Éva (DK)

Néhány hónapja még aktívan kampányolt a kínai oltóanyag ellen megboldogult Utassy Éva (DK). Mint ahogy párttársa, Penz András is. A kínai vakcina rossz, megbízhatatlan, tiltsák be! – írták az internetre. Ugyanis ezt várta tőlük a párt, ez volt az IRÁNYVONAL. Azóta mindketten meghaltak. Mert hittek Gyurcsánynak. Böszméék eközben mécseseket gyújtanak, ájtatos pofával sajnálkoznak, holott halálkampányukkal saját párttársaikat, szavazóikat rugdossák a sírgödör felé.

Még szinte föl sem ocsúdtunk Penz Andrásnak, a DK kistarcsai önkormányzati képviselőjének halálhíréből, máris itt a következő. Utassy Éva, a DK dunaújvárosi politikusa szintén koronavírusfertőzés miatt hunyt el hatvannyolc évesen. Penz Andrásról kiderült, előzőleg visszautasította a kínai Sinopharm-vakcinát. Ha nem tette volna, ma minden bizonnyal élne. (Penz oltásellenes bejegyzéseit azóta is alig győzi letörölni az internetről pártja…)

 

 

Utassy Évának (kortársaihoz hasonlóan) már rég meg kellett kapnia az oltást – feltéve, hogy elfogadta, amit felkínáltak neki. Akár keletit, akár nyugatit. Ám egy januári bejegyzéséből kiderült: ő is hangosan tiltakozott a kínai ellen. Tehát, ha esetleg azt kínálták föl neki (amire nagy az esély, hiszen Nyugatról csigalassan és kevés oltóanyag érkezik), akkor gyaníthatóan el sem fogadta.

 

 

További hasonlóság a két politikus tragikus esete között, hogy időközben gondos kezek Utassy Éva Facebook-oldaláról is eltüntették az oltásellenes bejegyzéseket. (Még szerencse, hogy egyik olvasónk időben lementette.)

Penz és Utassy azért halt meg, mert botor módon elhitték a hazugságokat, amiket pártjuk terjesztett a keleti oltóanyagokról. Világszerte több százmillió embert oltottak már be kínai vagy orosz vakcinával, és a DK önjelölt „virológusait” leszámítva mindenki tudja: ugyanúgy kilencven százalék feletti a hatékonyságuk, mint a nyugatiaké. Ám mit számítanak a tények, amikor Komáromi Zoltán, a DK háziorvosa világosan elmagyarázta országnak-világnak: a betegség is jobb, mint a keleti vakcina. Íme, ez lett az eredménye…

OCSMÁNY HALÁLKAMPÁNY

Több mint egy éve tűrjük a baloldal vírusügyi aljasságait. (Az egyéb aljasságaikat pedig száz esztendeje.)

 • Miért kér rendkívüli felhatalmazást a kormány? Diktatúra! (Persze, a baloldali polgármestereknek azért jól jön a rendkívüli jogrend, így sunyiban leszerződhetnek a bűnöző Czeglédyvel.)
 • Túl kevés a lélegeztetőgép!
 • Túl sok a lélegeztetőgép!
 • Felesleges annyi kórházi ágyat fölszabadítani a fertőzötteknek!
 • Túl kevés az ágy!
 • Szándékosan kevesebb Moderna-vakcinát kötött le a kormány!
 • Jó-jó, a Moderna tényleg nagyon sokára szállítana, de akkor is!
 • Kevés a vakcina!
 • Jó-jó, lakosságarányosan kétszer annyi oltóanyagunk van, mint a többi uniós államnak, de a kínai túl drága! Fontosabb a pénz, mint az emberélet!
 • A kínai és az orosz vakcina rossz, veszélyes, nem szabad velük beoltani a magyarokat!
 • Bár a keleti oltóanyaggal ne oltassák magát, ám ha emiatt elhaláloznak, arról a kormány, sőt személyesen Orbán Viktor tehet! (Nyilván, Orbán köhögi rájuk a vírust, ő küldi őket maszk nélkül tömeges összejövetelekre, ő nem mos helyettük kezet, ő nem tartja be a biztonsági óvintézkedéseket…)
 • Sosem mondtuk, hogy rosszak a keleti oltások, csak a szemét kormány terjeszti ezt a hazugságot!

És így tovább. Hazánk (és az egész világ) háborúban áll egy gyilkos kórral, a magyarországi ellenzék pedig segítség helyett orvul hátba szúrja a nemzetet. Mindebből az alábbi következtetések körvonalazódnak, méghozzá meglehetős kontúrokkal: a magyarországi baloldalnál aljasabb, sunyibb, hitványabb ellenzéke a világ egyetlen kormányának sincsen. Minden áldott nap, minden egyes megszólalásukkal igazolják Orbán Viktor szavait:

 

A baloldal, amikor csak teheti, ráront saját nemzetére.”

 

Nincs is igazán megfelelő jelző az ideiglenesen Magyarországon állomásozó ellenzék gonoszságára, arra a dögletes hullaszagra, amit árasztanak magukból. Ezek tényleg annak szurkolnak, hogy minél több halott legyen! Pedig az elhunytak jelentős része ma is élhetne, ha az ellenzék nem beszéli le őket a kínai meg az orosz oltásról. Láthatóan az sem érdekli Gyurcsányékat, ha saját szavazóik, párttársaik hullanak. A holttestek toronyba rakott gúláin akarnak fölkúszni a kormányrúdig. Mécseseket gyújtanak, műkönnyeket hullajtanak, farizeus pofával fenyegetőznek s a kormányt vádolják azzal, amit ők maguk követnek el.

 • Ha élni akar ez a nemzet, jövőre egyszer s mindenkorra le kell győzni, tönkre kell zúzni ezeket a sátáni erőket, ezeket a „rémisztő képződményeket”!

 

 

(Pilhál Tamás, pestisracok.hu)

 

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

   Ifj. Lomnici Zoltán: a magyar baloldal hadat üzent a tudománynak

   Hivatalos: Magyarország az egészségügyre költi a legtöbbet a helyreállítási alapból