in ,

Pilhál Tamás: hogy Gyurcsány miért hazudozik összevissza? Mert egy mitomán ember, egy rögeszmés hazudozó

Gyurcsány és a börtön

„Nem kell szégyenlősnek lenni” – írja Gyurcsány. És ha valaki, hát ő otthonosan mozog e terepen, hiszen még soha az életben nem szégyellte el magát semmiért. Majd e szégyentelenség jegyében hozzáteszi: „Jegyezzétek meg az ügyészek és a bírók nevét. Jók lesznek majd tanúknak egy, a rendszer ellen folytatott eljárásban.” 

Igen, most épp bírókat és ügyészeket fenyeget. S miért is ne fenyegetőzne? Él, mint Marci Hevesen. Épp új villába hurcolkodik a pereputtyával. A szemkilövetésekért, a 2006 őszi állami terrorhadjáratért vagy éppen a sukorói svindliért nem zárták kaptárba (a Birodalom közbelépett). Így hát szabadlábon őgyeleg. És ahelyett, hogy összetenné a két kezét, és még sűrűbben bérmálkozna – fenyegetőzik. Még neki áll följebb.

 

 

Amiatti proli dühében listázna egyes bírákat és ügyészeket, mert a minap elmeszelték a rendőrökre támadó Fekete-Győr András rollerbajnokot, egy másik díszpintyet, a DK-s Varju Lászlót pedig garázdaságért, súlyos testi sértésért és választási rend megsértéséért ítélték el első fokon, s hamarosan másodfokon is koppanhat (ha van igazság).

Gyurcsány azt írja: annak ellenére ítélték el Fekete-Győrt, hogy „a bíróság szerint se követett el bűncselekményt”. Ami úgy marhaság, ahogy van. Hiszen a másodfokon eljáró Fővárosi Törvényszék hivatalos személy elleni erőszak bűntette miatt igenis bűnösnek mondta ki Fegyőrt, és egy év – két esztendő próbaidőre felfüggesztett – szabadságvesztésre ítélte.

Tehát elkövette a terhére rótt bűncselekményt: füstbombát dobott a munkájukat végző rendőrökre, videófelvétel van róla. Miért hazudik hát Gyurcsány? Mert nem adhat mást, csak mi lényege. (Külön parádés, hogy az egyenruhásokra támadó nyikhajt pont az a Gyurcsány mentegeti, aki szerint a rendőrség 2006 őszén törvényesen és arányosan lépett föl, szemkilövetésekről pedig nincs tudomása.)

 

 

Majd a köztévé székházában tomboló Varjut sajnáltatja. Szerinte Varju és haverjai azért mentek be 2018-ban az MTV-be, hogy ott „találkozzanak a vezetőkkel”. Ott „a képviselők és a tévé biztonsági emberei között vita alakult ki, a biztonsági őrök erőszakkal akarták megállítani a képviselőket, Varju Lacit egyenesen a földre teperték”. És most mégsem az őrök ellen folyik eljárás, hanem szegény, „bántalmazott” Laci ellen – hantázza Gyurcsány. A valóság persze, egészen más. Varjuék erőszakkal megpróbáltak betörni a műsorkészítő helyiségekbe. Varju, Hadházy meg a többi félkegyelmű lökdöste, taszigálta az őröket, s maguktól feküdtek le a földre, hogy – idézet Bangónétól – „k…rva erős képek” készülhessenek. És nem Varjunak esett bántódása, hanem éppen ő okozott súlyos sérülést egy őrnek, akit a földre lökött.

A hatalom be akarja börtönözni politikai ellenfeleit – sikítja a Böszme. Holott Varju pénzbüntetést kapott, Fegyőr pedig csupán felfüggesztettet. Gyurcsány idején viszont tényleg futószalagon zárták börtönbe az ellenfeleket, a levadászott tüntetőket – mint utóbb a másodfokú bíróság kimondta: legtöbbjüket törvénytelenül.

Hogy Gyurcsány miért hazudozik összevissza? Mert egy mitomán ember, egy rögeszmés hazudozó. Kihívásokkal küzdő törzsközönsége pedig azt is elhinné neki, ha maholnap Orbánra fogná a vizitdíjat meg az IMF-hitelt.

Tudom, tudom. Kit érdekel, mit mond a Gyurcsány? – legyintenek némelyek. Ő a múlt egy sötét árnyéka, egy sokszorosan bukott, minden erkölcsi, jogi és politikai határon átcsörtető, Magyarországot úton-útfélen eláruló, külhoni testvéreinket hátba döfő, saját népére lövető szociopata. Minek pazaroljunk rá nyomdafestéket, ugye? Hát azért, mert: „Aki elfelejti a múltat, arra ítéltetik, hogy újra átélje.”

 

 

(Pilhál Tamás, magyarnemzet.hu)

 

  

Kérjük a segítségedet!

Példátlan politikai ítélet a magyar bíróságon – Wittinghoff videója miatt a mindenszo.hu-nak több, mint 4 millió forintot kell fizetnie sérelemdíjként! Az ítélet jogerős!

Portálunk szerkesztői bérből és fizetésből élnek, azok pedig nem akkora összegek, hogy több, mint 4 millió forintot ki tudjunk fizetni. Nem tudunk, nincs ennyi pénzünk, sem megtakarításunk, azonban lakásunk van, amit Wittinghoff és a politikai ítélet miatt elárvereznek a fejünk felöl: kvázi a bíróság kitesz minket az utcára.

 

Csak pár napunk van összegyűjteni valami csoda folytán ezt a 4 millió forintot, megadjuk a számlaszámunkat, ahova várjuk az esetleges támogatásokat, hátha mégis maradt még valami remény….

Számlaszám:

Erste bank

11600006-00000000-43559002

 

 

Fricz Tamás rendkívüli írása: kergessük el ezt a baloldalt!

Bojkottáljuk a Klubrádiót!