in ,

Pilhál: szankciókat javasol Orbán Viktorral szemben Gyöngyösi Márton, a Jobbik elnöke – A kisnyilas ötlete

Szankciókat javasol Orbán Viktorral szemben Gyöngyösi Márton, a Jobbik elnöke. »Az EU már jó ideje szankciókkal sújtja az orosz vezetést és a hozzá közel állókat. Helyes. A minap rács mögé került pár korrupt uniós politikus és a segítőik is. Helyes. De akkor Orbán és a fideszesek miért élvezhetik még mindig a vagyonukat és az európai biztonságot, miközben Európa esküdt ellenségei és orosz ügynökök? Itt az ideje, hogy az EU Orbánt és bandáját is szankciókkal sújtsa.«

Érdekes gondolatsor egy olyan embertől, aki párttársaival 2012 telén egy budapesti nagygyűlésen a tagság frenetikus éljenzése mellett EU-zászlót égetett. (Pár hónapra rá a parlament egyik ülésén pedig nyilvános listát követelt a zsidó képviselőkről.)

Egy olyan ember javasol uniós szankciókat a magyar miniszterelnök és hívei ellen, aki aktív részese volt saját pártja arculatának felszámolásának, aki cimboráival a markánsnak induló »Csak a nemzet!« felekezetből egy gerinceltávolító műtéttel Gyurcsány-komálós Jobbikot csinált. Azóta így fogalmazza meg a párt új ars poeticáját: »Mi értékrendi alapon célokat határozunk meg, és ezek elérése érdekében pragmatikusan együttműködünk bárkivel. Nemcsak Gyurcsány Ferenccel, de az ördög öreganyjával is, ha szükséges.« A mai Jobbik leginkább a Terror Háza Múzeum átöltözőszobájára emlékezteti az embert. Arra a helyiségre, amelyben a megélhetési kisnyilas átbújik az ávéhás uniformisba.

Nincs vitám a pártból nemrég kilépett Murányi Leventével, a Jobbik »ötvenhatosával«, aki Gyöngyösi Márton elnökké választásakor nemes egyszerűséggel CIA-ügynöknek és nemzetárulónak nevezte a gerincét veszített új pártvezetőt. Stimmel.

 

(Pilhál György, magyarnemzet.hu)

Beleáll a vitába a Magyar Autóklub: „a tét az autósok kitiltása a Lánchídról”

Egy nap alatt 50 ezren látták az új Petőfi mozi igencsak látványos előzetesét – Videó