in ,

Pilhál most Bangónét és Korózst csicskít!

Tetemrehívás

Most meg parlamenti vizsgálóbizottság összehívását követeli az MSZP járványszakértővé (is) lett polihisztora, Bangóné Borbély Ildikó. Az agilis asszonyka azt szeretné, ha a tetemrehíváson Kásler Miklós humánminiszter mellett maga Orbán Viktor kormányfő is megjelenne és válaszolna az ő kérdéseire.

 

A tűzrőlpattant képviselőnő párt- és aktivistatársával, a videórendező Korózs Lajossal, valamint a legendás Németh testvérpárral, Athinával és Károllyal hónapok óta azon fáradozik, hogy leleplezze a hibát hibára halmozó mentőket, egészségügyi dolgozókat, rendőröket, járványügyi szakembereket és persze magát a kormányt. Ezúttal egyebek mellett szeretnék megtudni, miért engedélyezte Kásler miniszter, hogy a 65 éven felüli egészségügyi dolgozók visszatérhessenek a munkába. (Arról nincs hír, szerepel-e a tervezett kutakodások között a Pesti úti halálotthon ügye – igaz, Bangóné már májusban „megállapította”: állami fenntartású kórházakból került a koronavírus az önkormányzati idősotthonokba, és ezért Kásler Miklósnak okvetlenül le kell mondania.)

Nincs is ezzel a vizsgálóbizottságosdival semmi baj, sőt kifejezetten érdekesnek ígérkezik. Különösen az eseménynek az a szakasza, amikor a felelősségre vont kormányfő és minisztere is felteszi majd a maga kérdéseit a számonkérő asszonynak és pártjának. Például azt, miért nem szavazták meg annak idején a védekezéshez elengedhetetlen koronavírus-törvényt? Hát a veszélyhelyzetet? A járványügyi készültséget? A szükséges pénzügyi forrásokat…?

Én csupán arra lennék kíváncsi: nem fáj a demagógia ebben a melegben?

 

(Pilhál György, magyarnemzet.hu)

 

Oszd meg másokkal is!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Csak a gyűlölet és a hatalomvágy tartja össze őket – Nagyon durván esnek szét az ellenzéki önkormányzatok!

Friss hírek a Karc FM elleni támadásról! Az archívum mégis megmaradt, de a műsorkészítéshez szükséges állományt elpusztította egy zsarolóvírus!