in ,

Pilhál lesújtó véleménye Fegyőr elvtársról

Egy brancs

„Mi, momentumosok, akik a bátrak Magyarországáért dolgozunk, a közös jövőt építő partnerként számolunk veletek” – írja a DK szimpatizánsainak címzett Facebook-üzenetében Fekete-Győr András pártvezér. Szép, demagóg körmondat, szemináriumokon lehetett hallani hasonlót még az ötvenes években. Nem véletlen a partnerkereső fölvezetés, elnök úr a közlemény további részében súlyos, elvtársi bírálatot kíván megfogalmazni a szövetséges gyülekezet vezetőjével szemben.

„Balogh Csaba, Göd polgármestere nem tökéletes polgármester. Vannak tévedései és vannak hibái is, ahogy Gyurcsány Ferencnek is voltak és vannak (…) – csap bele a lecsóba Fekete-Győr. – Azért választották meg őt a Gödön élő DK-s szimpatizánsok is, mert egy átlátható, emberi léptékű és teljesítményelvű városvezetési filozófiát képvisel.” Elnök úr számára ezek után szürreális, hogy a DK vezetése asszisztál ahhoz, hogy Baloghot a helyi DK-sok a Fidesszel kéz a kézben függesszék fel tisztségéből. A megoldást ígérő kulcsmondattal zárul az intelem: „Viselkedjünk úgy, politizáljunk úgy, hogy a választóink szemébe és a tükörbe egyaránt bele tudjunk nézni.”

Ez főképp Fekete-Győr András számára lesz kihívás. Onnan gondolom, mert pár esztendeje egy vele készült interjúban (24.hu, 2017. március) elnök úr még ekképp vélekedett: „Nem minden politikus hitevesztett és inkompetens, vannak rátermettebb, értelmes emberek is közöttük. (…) Nem tudom, hogy Gyurcsány Ferenc mi az istent keres még a politikában. Már igazán eltakarodhatna a közéletből.”

Hogyan is mondta A tanú smasszere: „Egy brancs maguk.”

 

(Pilhál György, magyarnemzet.hu)

 

Oszd meg másokkal is!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Az egri vezetés is döglődik – Egyszer már átadott fejlesztéseket építenének Egerben

Nyílt levél a budapestieknek! Ti még bíztok ebben a majomban?