in ,

Pilhál kiakadt, mert a Momentum kordonok mögött tartott kongresszust

A budavári karmelitamatinék mellett rendezvényszervezésre is jut ideje a Momentumnak

 

A budavári karmelitamatinék mellett rendezvényszervezésre is jut ideje a Momentumnak. A Holnap Magyarországa konferenciák sorozat pénteki eseményére azt a Guy Verhofstadt belga EP-képviselőt is meghívták, aki jövőre már nem kíván indulni az uniós voksoláson – csak nem az Európai Parlamentet megrázó korrupciós botrány miatt? (Gondolom, ezt is megkérdezték volna a jobboldali újságírók, csakhogy őket nem engedték be az eseményre; a kordonokra – és a sajtószabadságra – oly érzékeny Momentum szervezői rácsokkal kerítették körbe a konferencia helyszínét.)

 

 

Szimbólumnak is kiváló, hogy éppen az a kétségbeejtő ember volt a párt sztárvendége, aki tavaly tavasszal egyenesen a demokrácia sötét napjának nevezte a Fidesz–KDNP újabb kétharmados választási győzelmét, egy ízben pedig azt javasolta, hogy az Európai Tanácsban el kellene venni Magyarország szavazati jogát és a nekünk járó támogatásokat. Nemrég meg azzal állt elő, hogy hazánk helyére Ukrajnát vegyék fel az EU tagállamai közé.

Jobb híján Gelencsér Ferenc Momentum-elnök – q…rva erős képekkel illusztrált – Facebook-tudósítására kell hagyatkoznunk a Verhofstadt-szózat kapcsán. Az idvezült elnök szerint vendégük „feltüzelő beszédet mondott”. Gondolom, legjobban az tetszett a kistérségi államférfinek, amikor Verhofstadt arról tájékoztatott, hogy Magyarországnak nem Európa a probléma, hanem Orbán Viktor. A „vicces” belga utóbb a Twitteren azt írta: „mindig sokkoló látni, hová vezérli Orbán ezt a rezsimet…, de lenyűgöző, ahogy a magyar barátok harcolnak a demokráciáért, a szabadságért és az európai értékekért.”

A konferencia szívélyes vesszenorbánozással zárult.

(Pilhál György, magyarnemzet.hu)

 

 

 

 

 

LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

Ilyen a balos vezetésű Pécs – Tombol a bűnözés – Egyetlen éjszaka alatt négy bűncselekményt követtek el Pécsen

Szentesi Zöldi László: ez az ellenzék a legfőbb felhajtóereje az újabb és újabb fideszes kétharmadnak