in ,

Pilhál: Hullaházy Ákos kilovagolt a halottasházból

Az élőket aligha, legfeljebb a holtakat lephette meg Hadházy Ákos minapi attrakciója.

Az élőket aligha, legfeljebb a holtakat lephette meg Hadházy Ákos minapi attrakciója. Az ellenzék lószerszámszakértője egy tőle megszokott színvonalú, ízléses videófelvételt tett közzé Facebook-oldalán – egy halottasházból. A felvételen koporsók és kikockázott, friss hullák láthatók. S emellé az alig burkolt üzenet: mindegyikük haláláról Orbán tehet. Naná, ki más?

Tudniillik, direkt nem védekezik rendesen a vírus ellen (Orbán), hogy mind meghaljunk. S miután mind meghaltunk, az egész ország, akkor (ugyancsak Orbán) saját kezűleg dobálja egymásra a hullákat meg a koporsókat, hogy megalázza az elhunytakat, amiért el merészeltek hunyni. Lám, a szentendrei proszektúrán is plafonig érnek a fölstócolt koporsók, s a fedelet nyilván maga Orbán nem teszi rájuk, hogy beférjenek a szűk helyiségbe. Jól kifundálta az egészet.

 

 

  • Népirtás ez, mi más?! – nagyjából ez a mondanivaló csillámlik ki a Hadházy-videóból s a melléje rittyentett szövegből. 

Ha Hadházy állítaná, bölcs Facebook-rajongói valószínűleg azt is készséggel elhinnék neki, hogy Orbán rákot burjánoztat az ellenzéki szavazókban. Esetleg titokban lézerezi a heréjüket. Hogy a lódoktort lézerezi valaki, az – persze – meglehetősen nyilvánvalónak látszik: tessék csak fölidézni munkásságának stációit a korlátmutatványoktól a parlamenti lószerszámozásig. Orvosért, gyógyszerészért kiált az egész.

 

 

 

Szóval hullaházi riporttal jelentkezett az Ákos. Valahol érthető a dolog. Élő emberek közé mégiscsak veszélyesebb kimerészkedni. Ráköhögnek, esetleg szívlapáttal orrba vágják, különösen az olyanokat, akik napszámban hazudoznak. Maradnak tehát a holtak. Csupán az a baj, hogy az elhunytaknak időnként maradnak hozzátartozói – az ő viselkedésük igencsak kiszámíthatatlan lehet. Ők esetleg zokon vehetik, hogy Ákos díszletnek használta a megboldogult nagypapit, nagymamit. Egy ilyen spontán találkozó izgalmasnak ígérkezik, s valószínű, utána már nem önszántából fetrengene a földön Hadházy, miként a köztévében…

Gondolom, túlzottan nem lepi meg önöket, hogy a lódoktor hullaházi története is úgy hazugság, ahogy van. A proszektúra fenntartója ugyanis nem az állam, hanem a balliberális vezetésű szentendrei önkormányzat által megbízott cég. Sem Orbán Viktor, sem Kásler Miklós, sem a kormány nem tehet ennek a cégnek a bénázásáról. A megboldogultak között pedig egyetlen olyan sem volt, aki a koronavírus szövődményeibe halt volna bele. Jó, tudom, Hadházynál az lenne szokatlan, ha véletlenül egyszer igazat mondana, ám olyanról még nem kaptam hírt.

 

 

De kit érdekel a valóság, mikor az ellenzéki politikus szavazatokat gyűjt? Halottasházakban, bonctermekben, temetőkben teremnek most a bolsevik szavazatok. Lám, a tengeren túl már szavazati joguk is van az eltávozottaknak…

Sajnálatos, de Dömötör Csaba téved. Az államtitkár ugyanis a minap azt írta, „még csak pár napja kezdődött az év, de odaát már most elérték a mélypontot”. Nem. Dehogy érték el. Ezeknek mindig van lejjebb. Nem kizárt, Hadházy legközelebb már személyesen hantolja ki az elhunytakat, s táncra is perdül velük, ha attól szavazatokat remél. Ha koporsókon és hullahegyeken kell átgázolniuk a ’22-es győzelemhez – akkor Hullaházyék koporsókon és hullahegyeken fognak átgázolni. Összeállt a zombikoalíció, s bármire képesek.

 

(Pilhál Tamás, pestisracok.hu)

 

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Ócska ellenzéki kommunikáció: most már nem Sztálinhoz hasonlítják Orbánt, hanem Trumphoz

Biden győzelméhez vér tapad – Mi lett belőled Amerika?