in ,

Pilhál Györgynek sem szimpi Erzsi néni – Ezt írta róla

A hordó tetején

Gy. Németh Erzsébet szerint Orbán miatt fognak éhezni a nyugdíjasok.

„Még mindig 60 ezer nyugdíjas kap 40 ezer forintnál alacsonyabb havi ellátást, egymillióé pedig nem éri el a 140 ezer forintot” – tájékoztat kedves mindnyájunkat Gy. Németh Erzsébet DK-s honanya, majd mindjárt segít is értelmezni az MTI–OS hírét. Eszerint az orbáni megszorítások, adóemelések, infláció és rezsiemelés kilátástalan helyzetbe sodorta a magyar nyugdíjasokat, akik „Orbán miatt fognak éhezni”.

A wellnesshoteles pihenőkkel tarkított 2012-es MSZP-éhségmenet óta, ha tehetem, mindig elolvasom ezeket „a nép nevében” megfogalmazott baloldali vádiratokat. Főképp, hogy megtudjam, történt-e érdemi változás a hazai ellenzék szellemi állapotában. Innen nagyon úgy látni, leépülésük visszafordíthatatlan, változatlanul a lumpenproletariátus irigységére spekulálva próbálnak híveket szerezni. Az a sodró erejű demagógia, amely belengi ezeket a kommentárokat, az ötvenes évek szemináriumain is dobogós lett volna. „A DK követeli, hogy a kormány hozza előre a novemberi nyugdíjemelést! […] Amíg Orbán van, addig válság is van!” – süvíti a hordószónok asszony, újfent bizonyítva virtuális kórlapjának bevezető passzusát: nem tolongott, amikor az észt porciózták.

Persze a kommentelők gyorsan helyre teszik: „A nyugdíj nagysága két dologgal arányos, kiskezit csókolom, a szolgálati idővel és a befizetések nagyságával – írja egyikük. – Ezek az emberek vagy keveset dolgoztak, vagy feketén.” Egy másik azt magyarázza, Erzsike falvédőszövegeivel csak a hülyéket lehet megszédíteni, az meg nem szép dolog. Egy harmadik azon mereng, miért éppen Gy. Németh Erzsébetet szerepeltetik éhezés témakörben…

(Pilhál György, magyarnemzet.hu)

 

 

 

Figyelem!

Veszélyben a munkánk, veszélyben a mindenszo.hu!

Mint arról már beszámoltunk, teljesen jogtalanul, és oktalanul a Facebook korlátozta a negyvenezres Facebook oldalunkat. Az elérésünk teljesen lecsökkent, szinte a nullára.

Alternatív módokon is próbálunk hozzátok eljutni, ezért arra kérünk téged is, segítsd a munkánkat, ha teheted, kövess minket a többi közösségi médiában is, mindegyiken szintén naprakész információkhoz, hírekhez juthatsz:

 

TELEGRAM csatornánk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
Telegram – Alkalmazások a Google Playen

TWITTER oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:

Twitter Clearance, 54% OFF | www.ingeniovirtual.com

 

REDDIT oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
ArtStation - Reddit Logo Study

 

VK oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
Fájl:VK.com-logo.svg – Wikipédia

 

Kövess minket az alternatív Facebook oldalunkon is, itt tudsz csatlakozni hozzá:

Download Facebook (FB) Logo in SVG Vector or PNG File Format - Logo.wine

 

 


LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

 

 


 

 

Támogasd munkánkat egy lájkkal! Köszönjük!

 

 

 

A szankciók (még mindig fordítva) működnek: a brüsszeli szankciók miatt áram nélkül maradhatnak a svéd háztartások – Tanács: az emberek verjenek fel sátrakat

Belátták a lengyelek – Újabb interjút adott Morawiecki: a lehető legszorosabban kívánok együttműködni a magyarokkal!