in ,

Pilhál György védelmébe vette Járóka Líviát

Donáth Anna, a Momentum EP-képviselője szerdán egyebek mellett ezt írta közösségi oldalán Járóka Lívia parlamenti alelnökké választásáról:

Egy brüsszeli momentum

Donáth Anna, a Momentum EP-képviselője szerdán egyebek mellett ezt írta közösségi oldalán Járóka Lívia parlamenti alelnökké választásáról: „Úgy választották meg, hogy a többség nem tudta, hogy Fidesz-tag. (…) Cseh Katalin képviselőtársammal a nap során számos kollégánkkal találkoztunk frakción belül és kívül, hogy felhívjuk a figyelmüket arra, hogy mit támogatnak azzal, ha Járóka Líviára szavaznak.” Ne szépítsük: ellene kampányoltak. Mószerolták. Magyar a magyart. (Pechjükre így is alelnök lett Járóka Lívia.) Brüsszelben is bemutatkozott a Momentum.
Itt akár be is fejezhetném a cikket, döntse el az olvasó: elszomorodik, köp egyet vagy csak legyint: „Ezek ilyenek.” (Donáth Anna bejegyzésének egyébként nincs hírértéke, mindössze hozta önmagát, erre számítottunk. Ezért küldte pártja, a Momentum, amely nolimpiás megszületése óta főképp a nemzet hergelésében jeleskedik. Megjegyzem, a DK-s Dobrev Klára sem szavazott Járókára – de ez sem „hír”.)

Hogy a képviselők ne tudnák, kicsoda Járóka Lívia? Ugye csak viccel, Annuska? Azt az uniós politikust ne ismernék, aki 2004 óta tizenkét évet töltött a brüsszeli parlamentben? Akinek a neve egyet jelent a kisebbségek, a hátrányos helyzetű csoportok és a szegény társadalmi rétegek ügyével? Aki 2009-ben az Európai Néppárt EP-választási kampányarca volt? Na, ne… Nem inkább az a gond Járóka Líviával, hogy fideszes? Azt már feltételezni sem merem, hogy alelnök asszony roma származása lenne a baj…
Pár napja mintha azt írta volna az utazásra készülő Donáth Anna: „Magyarország hangja leszünk Európában.” Ezt most kérem ki magunknak!

(forrás:magyarnemzet.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Ez sem stadion – Krasznahorka büszke vára – két év múlva látogatható

Magyar érem! Cselgáncs: Tóth Krisztián az első magyar érmes