in ,

Pilhál György rendesen szétkapta a füves Juhász Petyát

Számlaszámos Juhász

 

Bár nem róla szólt a sápadt műbalhé, Juhász Péter is beszédet mondott a Belügyminisztérium előtt tartott szombati diákmatinén. Az Együtt volt elnöke polgármester szeretne lenni az V. kerületben (ezúttal a Kutyapárt színeiben), ehhez pedig jó alkalom egy mikrofon előtti hercigeskedés.
Ebből is kitetszik, emberünk továbbra is átlátszó, mint egy liberális hírportál.

 

 

Juhász 2002-ben tűnt fel a hazai közéletben, ekkor alapította a könnyűdrogok legalizálásáért küzdő Kendermag Egyesületet. (Előfordult, hogy méteres kenderpalántával állított be – vádlottként – a bíróságra.) 2010 után már kormányellenes tüntetéseken bukkan fel Bajnai Gordon oldalán, rá pár évre az Együtt társelnöke, 2014-ben pedig a Belváros önkormányzati képviselője. (Szabadidejében a börtönévtizedeit töltő Portik Tamás sajtófigyelőjeként segíti komfortosabbá tenni a sztárharamia mindennapjait.) Egy ízben, amikor a TV2 riportere interjút készített vele Budán bérelt, panorámás luxuslakása előtt, arról panaszkodott, csak barátai támogatásának köszönheti, hogy ki tud jönni a hó végéig. Borostás ábrázatát mutatta (vastag bőr volt rajta), hogy még egy eldobható borotvára sem futja, sőt a rajta lévő inget is kölcsönbe kapta. A riport végén egy bankszámlaszámot tartott a kamera elé: ide kéretik adakozni.

Ha ambícióban nem is, támogatókban híján volt az Együtt-juhászat, nem csoda, hogy 2018-ban elbuktak a választáson. Ráadásul a másfél száz milliós kampánytámogatást is vissza kellett fizetniük. A bevált tarhálással megoldották.

Hm. A négymillió mélyszegény országában (ellenzéki adat) milliós jövedelmű politikus a nép közé jár kalapozni? Koldustól alamizsnát? Tavasszal meg voksot?

 

 

(Pilhál György, magyarnemzet.hu)

 

 

 

KÉRD NAPI ÉRTESÍTŐNKET, LEGYÉL TÁJÉKOZOTT!

Hoppá-hoppá! Trump elsöprő győzelmet aratott Iowában

Borzalmas tragédia történt: Gyurcsány eltűnt a TIK-TOK-ról!!