in , ,

Pilhál: betelt a pohár! – Legyen bűncselekmény a genderpropaganda!

Hosszú évek óta kóstolgatják Magyarországot

Hosszú évek óta kóstolgatják Magyarországot, s az elmúlt hetekben sikerült csúcsra járatniuk a provokálásunkat. A szexuális zavarokra kisajátított szivárvány alá betolták a Szent Koronát, mintegy azt üzenve: Nesztek, magyarok, így sokkal jobban néz ki Szent István tökfödője! Aztán a pederaszta-hálózat néhány helyi ügynöke szivárványos zászlókkal lobogózott föl néhány polgármesteri hivatalt, kvázi azt üzenve augusztus 20-ára: Pofa be, magyarok, ezt ünnepeljétek, ne az államalapítást! Szent István napját ennél jobban nem is lehetett volna meggyalázni. Eljött az idő, megálljt kell parancsolnunk az őrületnek!

Türelmes, békeszerető nép a magyar, talán túlzottan is. Ám most az asztalra csapott. Előbb néhány Fradi-szurkoló képében, akik leszedték a ferencvárosi városházáról a csiricsáré rongyot, majd Novák Előd bőrébe bújva, aki Karácsony Gergely facebookozásra használt főhadiszállásáról távolította el a heteroszexuálisok hergelésére szánt drapériát, s helyezte azt egy környékbeli kukába.

 

Tévedés ne essék: ami történt, nem „szélsőségesek”„nácik” vagy „fasiszták” támadása volt a „sokszínűség”, a „tolerancia” ellen. Bár a hivatalos libernyák értékelés szerint ez történt.

  • Ez a normalitás lázadása volt. Lázadás a családellenes, dekadenciába, elmebeteg perverziók ünneplésébe ájult, a pokol felé zuhanó nyugati őrület ellen.

Amely őrület nem csupán kopogtat Magyarország ajtaján – már ránk is törte azt. Ott tartunk, hogy magyar óvodákban, iskolákban akarják gyermekeink fejét tömni pederaszta-tanokkal. Tankönyvekben terjesztik az elmebetegséget. „Érzékenyítésnek” nevezik, valójában kőkemény genderpropaganda. A végcél ugyanaz, mint Nyugaton: a legsérülékenyebb korban lévő kisgyermekek megzavarása, még nem eléggé megszilárdult szexuális identitásuk összetörése, cseppfolyósítása. S mindezt azért, hogy a hermafroditák, homoszexuálisok és genderizék húspiacát minél több meghülyített kisfiúval és kislánnyal tölthessék föl. Kutatások szerint köreikben gyakoribb a párcsere. Ehhez viszont kell az utánpótlás, a friss hús. Mikor ezek a heterónak indult, de „eltérített” ifjak majd észhez térnek, már késő, addigra emberi roncsok lesznek.

Továbbá az egyre gátlástalanabb, hiperagresszív reklámkampányok, a libernyák sajtóban napi szinten tolt genderagitáció, az interneten dúló véleményterror, a szociális média cenzúrája mind-mind egy irányba hat: azt akarják, hogy a normalitás hátráljon és hátráljon. Hogy férfiból, nőből és gyerekekből álló családok letérdeljenek a deviánsok elé, bocsánatot kérjenek tőlük, megcsókolják a lábukat és ünnepeljék őket.

  • Egy eszét vesztő, pusztuló Rómában élünk, amely Isten helyett elmebetegségeknek áldoz; amely a diadalmeneteit nem a családoknak, a születendő gyermekeknek ajánlja, hanem a Teremtésből csúfot űző aberrációknak.

 

 

SOK MILLIÓ MAGYAR NEVÉBEN

Végső soron nem csak Novák Előd és a Fradi-szurkolók szedték le azokat a színes rongyokat, hanem velük együtt mi, mindannyian. A normális Magyarország. Ahogy az emberek hozzászólásait nézem, a támogatók között nem csak mihazánkosok meg fideszesek vannak, hanem sok-sok balliberális ellenzéki szavazó is. Nekik is elegük van a ferde hajlam népszerűsítéséből, a genderagymosásból. Betelt a pohár!

Meggyőződésem: a rendőrség hibát követett el azzal, hogy garázdasággal gyanúsított meg egy Fradi-szurkolót, Novák Elődöt pedig lopással. Önmagában talán megmagyarázható lenne az intézkedés. Ám azok után, hogy a szivárvány alá betuszkolt Szent Korona ügyében elutasították a feljelentést, vérforraló. Meggyalázták a magyarság szent jelképét, erre a rendőrség közölte: az LMBTQ-csapat montázsa azért nem sért nemzeti jelképet, mert magán a koronán az alkotók semmit nem változtattak…

  • Világos. Tehát ha három hermafroditát rajzoltak volna a korona köré, amint éppen lehugyozzák, az sem bűncselekmény, hiszen a koronán nem változtattak… Miért kell ennyire hülyének nézni az embereket?

Hogy ferde hajlamú honfitársaink egy szűk csoportja (bizony, csak egy kis részük!) miért provokálja a normálisokat, még érteni vélem: ezért kapják a pénzt Gyuri bácsitól és a nyugati nagykövetségektől. Hogy Karácsony Gergelyék miért teszik, szintén tudható: ők is ugyanonnan kapják, továbbá elmebetegek. De hogy a rendőrség miért provokál, föl nem foghatom. Megtorlatlanul hagyni a Szent Korona meggyalázását? Nemzeti jelképünk lábbal tiprását? Egy színtiszta provokációt? Tizenötmillió magyar arcul csapását? Azt hiszem, nagyon sokan vagyunk, akiknek ez nem tetszik. Szerintem nem célszerű bőszíteni az embereket. 2022-ben visszaüthet.

Abba pedig most bele se menjünk, hogy még a jelenlegi szabályozás mellett is minimum kétséges a szivárványos zászlók kitűzésének jogi alapja. Egy 2000-ben született kormányrendelet és az érintett önkormányzatok rendeleteiben sincs nyoma annak, hogy ilyesféle, néhány ezer ember perverzióit népszerűsítő drapériát oda szabadna tenni a nemzeti trikolór mellé.

Zárójelben: amikor két éve az államalapítás ünnepe előtt a Parlamentre keresztes zászlók kerültek, Sermer Ádám (Liberálisok) közölte, undort érez. Ennyit tehát az ő toleranciájukról. Eközben ugyanők ájult tiszteletet, főhajtást követelnek mindenkitől a saját zászlójuknak.

 

 

 

ELÉG VOLT!

A megbolondulás következő lépcsőfoka nálunk is az lehet majd, mint Svédországban: ott már évente 16-17 kiskorú (!) gyermeknek adnak be a „nemváltoztatáshoz”, „saját kérésükre” injekciókat, amelyekkel lelassítják a pubertáskorban jelentkező nemi jegyek változását. Továbbá szükség esetén hormonkezelést is alkalmaznak. Gyermekeken! Édes Istenem! S ezt a visszafordíthatatlan károkozást gyógyításra fölesküdött orvosok követik el. Elmebetegek!

  • Ha a Nyugattal tartunk, ha nem állítjuk le végleg a genderagymosást, ez lesz hamarosan nálunk is. 

Ma még sokan legyintenek: ugyan, ez velünk nem történhet meg. Pedig, ha hagyjuk, meg fog. Tíz éve még ki gondolta volna, hogy középületeinkre nemi zavarok, betegségek (a transzszexualitás Magyarországon betegségnek minősül!) szimbólumát lógatják majd föl. Ma pedig ott lógnak. És nem, ezek soha nem hagyják majd abba. Folyamatosan támadnak, provokálnak. Mert mindig több kell. Hogy ünneplik őket, már kevés. Mindent le akarnak rombolni. Mert ha minden az atommagig lecsupaszított lesz (a normális és a nem normális is), akkor – legalábbis a felforgatók azt képzelik – megvalósul a teljes egyenlőség. Pedig: frászt. Az a világvége lesz, ti szerencsétlenek!

A liberalizmustól elhülyült Nyugat súlyos demográfiai válságban van, nem születik elég gyermek a megmaradáshoz. Ám ezek a gyengeelméjűek nem a családokat, a gyermekeket ünneplik, támogatják, hanem a szexuális aberrációt. S közben odáig jutottak, hogy egyes helyeken a szülés pillanatáig engedélyezték a gyermek meggyilkolását. Ez maga a pokol, a végállomás!

A folyamatokat látva előbb-utóbb ránk is ugyanez vár. Egyetlen megoldás van: a genderpropaganda, a szexuális tévelygések terjesztésének teljes, törvényi tiltása! Otthon egymással azt művelnek, amit akarnak, senkit sem érdekel – de az óvodákból, iskolákból, valamennyi közintézményből ki kell tiltani a devianciák prókátorait. El a kezekkel a gyermekeinktől! Értelemszerűen a szivárványos lepedőnek sincs semmi keresnivalója közintézményeken. Niedermüller és haverjai lobogtassák odahaza, a tükör előtt a zászlójukat meg amit még akarnak.

 

(Pilhál Tamás, pestisracok.hu)

 

 

Oszd meg másokkal is!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Szebeni István is megszólalt zászló ügyben! A klasszikus család ellentettjét hirdetni gusztustalan és megalázó

Most kaptuk: Amerikában a BLM mozgalom baseball ütővel veri agyon az állatokat! Most egy mosómedve az áldozat – Videó