in ,

Pilhál becsicskította az ezalenyeg.hu-t nevű álhíroldalt

Komcsicskák

Egy héttel az Ezalényeg.hu salgótarjáni leleplező cikkének megjelenése után még mindig a kollégákon röhög a nógrádi megyeszékhely. Mit mondjak, én is a térdemet csapkodva olvastam, hogy a Méteres fű áll a játszóház előtt, kilopták a pénzt a beruházásból című írásban (szűkre szabott parkoló, káosz, botrány, zsákutca, randalírozó vaddisznók stb.) a balliberális hírportál tévedésből a szintén balos városvezetésnek rontott neki. (Vagy abban a hitben volt, hogy a munkát az állam végezte, abba meg ugyancsak dicsőség belerúgni.) Még cifrázta is a „tényfeltáró” szerző: „Úgy tűnik, csak az építkezésből érte meg lopni a Fidesz-csicskáknak.” Azt is megtudtuk a cikkből, hogy a rút beruházás menet közben megdrágult, a több tíz milliós többletköltséget pedig hitelből fedezték. Botrány!

Bár az írás időközben lekerült az öngóllövő portál oldaláról, a szerkesztők alighanem még mindig dupla szájmaszk mögé rejtőznek…

Megjegyzem, a tarjáni városvezetésről sem vagyok nagy véleménnyel. A város főterének ékessége még mindig az a Fegyvert fogó munkás nevezetű szobor, amely a Tanácsköztársaság iránt érzett hervadhatatlan tisztelet jegyé­ben került a település kellős közepére még 1959-ben, a kommün kikiáltásának negyvenedik évfordulóján. Az alkotás éppoly lerobbant állapotban van, mint maga a környék – ez azonban a jelek szerint nem zavarja a városvezetést, ahogyan az sem, hogy már 2012-ben határozat született: el kell távolítani a bolsevik mementót.

Friss hír, hogy Salgótarján mai közgyűlésén állítólag megkérdezik a városvezetést: tényleg Fidesz-csicskáknak tartják-e magukat vagy maradnak, akik voltak, komcsicskák?

 

(Pilhál György, magyarnemzet.hu)

 

 

Oszd meg másokkal is!

Bréking! Hollik István koronavírusos lett!

Tatabánya is szopóágon! Széteshet Tatabányán a baloldali Összefogás-frakció