in ,

Pilhál az ex-cenzor Lendvai Ildikóról: kacaj az elfekvőből

Ismét „szatirikus” énjével állt elő Lendvai Ildikó

Ismét „szatirikus” énjével állt elő Lendvai Ildikó, az MSZP ciklusokon átívelő nagyasszonya. A Népszavában megjelent, Sálhős című írás Orbán Viktort próbálja nevetségessé tenni, aki néhány napja egy Nagy-Magyarországot ábrázoló sállal a nyakában jelent meg a nyilvánosság előtt. Sőt az erről készült fotót a miniszterelnök kitette – képes volt kitenni! – a Facebook-oldalára, kiváltva ezzel több szomszédos országbeli politikus nemtetszését. „Mondhatnánk azt is – írja a humorista asszony –, a szomszédok túlreagálták a dolgot, egy sál még nem maga a határrevízió. Legfeljebb nem túl ízléses hergelés, afféle politikai bunkóság. […] Miért lép elefántként a porcelánboltba? Ugyan, miért! Amiért mindig mindent tesz. Voksokért.”

Különös fénytörése van annak, amikor az állampárt hajdani cenzora viselkedési normákat szab meg a trianoni témakörről. Arról a gyalázatról, amelyről a kommunista évtizedekben beszélni sem lehetett. Ildikó asszony szerint a békediktátumról (ők „békeszerződésnek” nevezik) való beszéd a szomszéd népek „érzékenységének megsértése”.

Lendvai és a „Lendvaiak” képtelenek felfogni, hogy Trianon soha nem múló nyomot hagyott a nemzet testén, lelkén. Az ő beteg koordináta-rendszerükben a hazaszeretet, a magyar zászló, a határokon túli magyarokért való kiállás sivár „magyarkodás”. Nem véletlen, hogy országlásuk során csak belerúgni tudtak a határon túliakba, a szavukat soha nem emelték fel értük. Sok más mellett ezért tart mára a megszűnés szélén Ildikó asszony MSZP-je – de ez már legyen kezelőorvosuk, gyógyszerészük gondja.

 

(Pilhál György, magyarnemzet.hu)

 

  

 

További híreink:
Aki akkumulátorgyárral rendelkezik, az tud nagy mennyiségben gyártani, így azé lesz a jövő – VideóKöhög a bolha – A románul beszélő román Fegyőr nekiment SzijjártónakMegszólalt a DK ifjúsági mozgalma – A Momentum vezére ledobta az ékszíjat: azonnal szüntessék meg az árstopokat!Guruló dollárok: Varga Judit tájékoztatást kért az EB-től arról, együttműködött-e a testület az Action for DemocracyvalSzijjártó helyretette az eddigi legsilányabb amerikai nagykövetet – VideóEz a csávó miért nincs még börtönben?!?!?! Nem engedi el Újbuda Czeglédy CsabátA kormány ezt is elintézi: kifizeti a Dunaferr dolgozóinak bérét a következő 6 hónapban – VideóFelszólítjuk Karácsony Gergelyt, hogy azonnal minden hídról tiltson ki minden autót Budapestről! Legyen bátorEz egy hülye: Kamu Genya: gyorsabb és kiszámíthatóbb a közlekedés, mióta nem enged autósokat a LánchídraBaloldal: ne legyen semmi! Ne épüljön semmi, sehol, soha!Megadja eléggé nekiment Puzsérnak – Puzsér új vallást talált magának, a nyugatizmustGuruló dollárok – Münchenben találkozhatott Maki Zaj és Korányi közvetlenül az első amerikai utalás előttNem kell hisztizni, nem kell pattogni, minden rendben van! Tűzifaprogram: kár volt a hisztériáért, a hatalmas igény sem veszélyezteti az erdőketPintért, Káslert a tanárokat és mindenkit gyalázott egy hajléktalankinézetű akárki a 168 órában – Ezért kár volt interjút adniHoppá! Csányi Sándor: próbáljuk elfogadtatni a Nagy-Magyarország jelképet az UEFA-val

 

 

Figyelem!

Veszélyben a munkánk, veszélyben a mindenszo.hu!

Mint arról már beszámoltunk, teljesen jogtalanul, és oktalanul a Facebook korlátozta a negyvenezres Facebook oldalunkat. Az elérésünk teljesen lecsökkent, szinte a nullára.

Alternatív módokon is próbálunk hozzátok eljutni, ezért arra kérünk téged is, segítsd a munkánkat, ha teheted, kövess minket a többi közösségi médiában is, mindegyiken szintén naprakész információkhoz, hírekhez juthatsz:

 

TELEGRAM csatornánk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
Telegram – Alkalmazások a Google Playen

TWITTER oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:

Twitter Clearance, 54% OFF | www.ingeniovirtual.com

 

REDDIT oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
ArtStation - Reddit Logo Study

 

VK oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
Fájl:VK.com-logo.svg – Wikipédia

Kövess minket az alternatív Facebook oldalunkon is, itt tudsz csatlakozni hozzá:

Download Facebook (FB) Logo in SVG Vector or PNG File Format - Logo.wine

 

 


LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

 

 


 

 

Támogasd munkánkat egy lájkkal! Köszönjük!

 


 

 

 

 

 

Bayer Zsolt: a magyarországi baloldal lelki igénye a hazaárulás és valamely külföldi nagyhatalom talpnyalása

Politikai hullák – Röhögjünk együtt: Maki Zaj bejelentette, hogy új pártot alapít 😁