in ,

Pikó András pont annyira elviselhetetlen, mint Kamu Geri – Ismét parkolóhelyeket fog megszüntetni a józsefvárosi baloldali önkormányzat

„Járdafelszabadítás” a mostani jelszó Pikó Andráséknál.

Budapest VIII. kerületében az önkormányzat „járdafelszabadítás” akciójában csak augusztusban 101 parkolóhelyet szüntetnek meg. Az elmúlt évben közel kétszáz parkolóhelyet számoltak fel, miközben ez év elejétől harmincezer forintot kell az autótulajdonosoknak fizetni azért, hogy leparkolhassanak a saját otthonuk közelében – emlékeztetett a Magyar Nemzet.

A Pikó András baloldali polgármester által irányított önkormányzat azon az állásponton van, hogy a járókelők nem férnek el a járdákon, mert az autósok nem tartják be a parkolás szabályait.

Szerintük ezért van szükség erre az új a lépésre.

A lap felhívta a figyelmet arra, hogy ezzel az intézkedéssel átrendendezik a Palotanegyed parkolás rendjét.

Nincs társadalmi konzultáció

Vitályos Fanny a józsefvárosi Fidesz nevében reagált a Magyar Nemzet megkeresésére. Meglátása szerint nem életszerű a józsefvárosi önkormányzat kerékpáros-gyalogos elképzelése, amit társadalmi egyeztetések nélkül valósítanak meg.

„Ilyen drasztikus döntések előtt az a minimum, hogy széles körű társadalmi konzultációt folytat a városvezetés az itt élőkkel, és nem mondvacsinált ürügyekre hivatkozva folytat autósüldözést, és ami rosszabb, az évek, évtizedek óta itt élő, normális józsefvárosiak tudatos ellehetetlenítését, végső soron elüldözését. Ha Pikóék nem is, mi valóban kommunikálunk az itt élő emberekkel az igényeikről, ebben az ügyben is szépen gyűlnek a vélemények. Készülünk, hogy egy »klasszikust« idézzek” – közölte Vitályos Fanny.

„Négy éven át toltam a gyerekeket babakocsiban pontosan ezeken az utcákon, járdákon. Volt, hogy kerülnöm kellett, megoldottam: életképes vagyok” – írta egy józsefvárosi lakó az egyik lakossági csoportban.

 

 

(Mandi)

 

 

 

LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

Íme az exkluzív videó – Dugóhúzóban zuhant Prigozsin gépe

Nyílt levél a Fidelitasnak! Hahó, Fidelitas! Hol vagytok? 40 fok van a metróban, nincs meg az ígért klíma! Ideje szembesíteni a főpolgármestert!!!