in , ,

Philip véleménye a hülye holland Ruttéról: az egyik leginkább tenyérbemászó európai politikus

nagy a tolongás

Az egyik leginkább tenyérbemászó európai politikus – bár nagy a tolongás -, a szélsőliberó Mark Rutte, aki a brüsszeli uniós csúcs előtt úgy érezte, feltétlenül meg kell nyilvánuljon a magyarországi gyermekvédelmi törvényt bírálva.

Az itthon csak pedofil-ellenes törvénynek nevezett új rendelkezés – egyebek mellett – keményen fellép az iskolában zajló szexuális „érzékenyítés” és az egyre agresszívabban nyomuló homoszexuális-, és nemváltásra ösztönző propaganda ellen, tegyük hozzá: nagyon helyesen.
Rutte szerint nyilván mi nem értjük ezt a roppant modern világot, s bizonyára nem vagyunk elég haladók:

„Ez a törvény ellentétes minden értékünkkel. Magyarországnak vissza kell vonnia ezt a törvényt, és térdre kell ereszkednie.” – fogalmaz a holland miniszterelnök.
Hát persze, térdre ereszkedni… És mégis miért? Már megint valami jóemberkedő, álszent idiotizmus miatt? A féleszű szélsőliberálisok és az őket irányító nyílt társadalom hálózat kedvéért? Előbb a BLM mozgalom, most meg az LMBTQ-lobbi kegyeiért esdekelve?
Ereszkedjetek térdre ti, Rutte! Csak rajta! Egykori gyarmatosító országként, más népek ellen elkövetett, elévülhetetlen bűneitekért, a rabszolga kereskedelmért, a fél világ kirablásáért, volna miért térdepelnetek és vezekelnetek… Nekünk ezen a téren is tiszta a lelkiismeretünk. De hagyjuk is a múltat!

Magyarország ma azon kevés ország közé tartozik Európában, amely a hibbant, kibillent, terméketlen, szélsőliberális víziók helyett a normalitást, s a teremtett világ egyetlen, jövőbe mutató rendjét igyekszik őrizni.
Mellesleg térdelünk mi, Rutte! A Teremtő, a hazánk zászlaja és a Szent Korona előtt. Ezt persze te úgysem értheted…

 

Lehet, hogy egy kép erről: 3 ember, álló emberek és belső tér
(A fotón balról jobbra: Berg Dániel, Cseh Katalin és Mark Rutte látható, nagy egyetértésben…)

 

 

– olvasható Philip közösségi oldalán.

 

 

mindenszo.hu

 

Add tovább!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Ez eddig az év trollkodása: Sas Józseffel támadja Gyurcsányt Kocsis Máté – Videó

Hoppá! Kiáltványban állnak ki németek a normalitás és Magyarország mellett