in ,

Philip üzent a béna főpolgármesternek: megvolt a megfelelő papírod az egyetemi állás betöltéséhez, vagy nem volt meg?

Gelgely! Azért ez magyalázatként loppant gyenge…

GELGELY! AZÉRT EZ MAGYALÁZATKÉNT LOPPANT GYENGE…
Javaslom: fuss neki újra! Elkövettétek az elvtársaitokkal a jogsértést, vagy nem? Megvolt a megfelelő papírod az egyetemi állás betöltéséhez, vagy nem volt meg? Ezekre a pofonegyszerű kérdésekre csak tudod a választ!
Lehet, hogy egy kép erről: , szöveg, amely így szól: „Karácsony Gergely 1 óra Követem Látom, csatasorba állították a közigazgatást, hogy legyen muníció az ellenem folytatott lejáratáshoz, legyen mire elkölteni azt a napi 1,5 milliót. Egyet sajnálok, hogy a nagy lejárató akciójukkal, aminek én vagyok a célpontja, egyetemet, oktatókat, tanárokat vegzálnak, akiknek semmi közük ahhoz, hogy Orbánék tőlem féltik- helyesen hatalmukat. Legyen hát világos: büszke vagyok arra a közel 10 évre, amelyet oktatóként töltöttem a Corvinuson, büszke vagyok a tanítványaimra, büszke vagyok a közösen végzett tudományos munkára. És ezt holmi Fidesz-lakájok soha nem fogják tudni elvenni tőlem.”
(Rákay Philip, Fb)
Add tovább!

Ömleni fog idén a pénz a nyugdíjasoknak: nyugdíjprémiumot és 13. havi nyugdíjat is kaphatnak a nyugdíjasok

Bayer Zsolt is aláírta a Stop Gyurcsány! Stop Karácsony! petíciót – A publicista mindenkit arra biztat, hogy támogassa a kezdeményezést.